blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
Αποτελέσματα για
Παρθένος-Δίδυμοι
Ταιριάζουν60%

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Παρθένος και Δίδυμος μαζί... Είναι ένα αστείο πράγμα, αλλά παρόλο που ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης και των δύο σας υπάρχουν μεταξύ σας μερικές βασικές διαφορές. Έχετε ένα κοινό ενδιαφέρον πάνω σε οικονομικά, φιλοσοφικά θέματα και μία περιέργεια για διάφορα πράγματα αλλά οι Δίδυμοι είναι παρορμητικοί και ασταθείς ενώ εσύ είσαι ένα πολύ ήρεμο και μαζεμένο ζώδιο.

Ο Δίδυμος έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για τα πράγματα. Σκαλίζει την επιφάνεια και δεν βουτάει στη λεπτομέρεια με τον τρόπο που το κάνεις εσύ. Ίσως κάποιος από τους δύο πρέπει να αλλάξει! Ίσως οι Δίδυμοι πρέπει να αυξήσουν την πνευματική τους εστίαση, ή εσύ  πρέπει να μπεις σε έναν πιο γρήγορο ρυθμό και να ξεχάσεις για λίγο τις βαθιές συζητήσεις που λατρεύεις τόσο.

Τις οικογενειακές ανάγκες των Διδύμων σίγουρα θα τις καλύψεις. Εσύ θα τους προσφέρεις ένα ασφαλές καταφύγιο όπου θα ξέρουν ότι μπορούν να γυρίζουν κάθε μέρα μετά τις πολλές εξορμήσεις τους. Αυτό θα τους κάνει να αισθανθούν ότι άραξαν σε ένα λιμάνι και ότι έχουν ασφάλεια και οικονομική σταθερότητα. Ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό το προσόν τους λείπει και ότι πρέπει να το βρουν αλλού και να που είσαι εσύ εδώ και τους προφέρεις αυτή την σταθερότητα που ψάχνουν.

Υπάρχουν και κάποια άλλα θετικά που σας συνδέουν. Οι Δίδυμοι λατρεύουν  την ελαφριά συζήτηση και το χιούμορ. Θα σε  κάνουν να γελάσεις, αλλά χαλάρωσε και εσύ λίγο και κατέβασε αυτή την άμυνα που λέγεται σοβαρότητα. Αν μπορούν να το κάνουν αυτό απαλά, χωρίς να σε προσβάλουν, θα μάθεις σίγουρα να χαλαρώνεις που και που και να απολαμβάνεις τη ζωή περισσότερο. Και μεταξύ μας; Το χρειάζεσαι!

Στην κρεβατοκάμαρα, το ξέρουμε όλοι ότι είσαι συντηρητικό άτομο– ο σκοτεινός Κρόνος επηρεάζει την σεξουαλικότητα σου. Οι Δίδυμοι κυβερνώνται από την Αφροδίτη, είναι πιο αισθησιακοί και παιχνιδιάρικοι. Αυτός μάλλον, δεν πρόκειται να μείνει στην ιστορία ως ο καλύτερος σεξουαλικός συνδυασμός, αλλά δοκιμάστε το. Όπως λένε, αν δεν τολμήσεις τίποτα, δεν κερδίζεις τίποτα.

Με ποιούς Δίδυμους ταιριάζει περισσότερο ο Παρθένος

Οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 22 Μαΐου και 1 Ιουνίου είναι κατάλληλοι για σένα καθώς και ρομαντικοί σύντροφοι. Αυτοί θα σου προσφέρουν απίστευτα διεγερτικές συζητήσεις και πολύ χιούμορ. Μπορείτε επίσης να δουλέψετε καλά μαζί τους.

Οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 2 και 12 Ιουνίου συν-κυβερνώνται από την Αφροδίτη και τον Ζυγό: η σχέση σου με αυτούς έχει μία υλική βάση, πραγματικά. Παρά το γεγονός ότι τα χρήματα φαίνεται να είναι το όνομα του παιχνιδιού και για τους δύο σας, θα υπάρχουν και στιγμές απόλαυσης σε αυτό το συνδυασμό.

Σύνδεση με Διδύμους που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 21 ​​Ιουνίου σημαίνει αντιμετώπιση των σύνθετων προκλήσεων που ο Υδροχόος, ο συν-κυβερνήτης τους, υπόσχεται. Αν είσαι διατεθειμένος να κολλήσεις  εκεί, αυτός ο συνδυασμός θα σε γεμίσει, αλλά να είσαι προετοιμασμένος για μερικές εκπλήξεις όχι τόσο ευχάριστες.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links