blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 6
Αποτελέσματα για
Σκορπιός-Σκορπιός
Ταιριάζουν80%

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ο Σκορπιός με έναν άλλο Σκορπιό είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να είναι είτε ο παράδεισος είτε η κόλαση. Αρχικά, η φυσική σύνδεση είναι πολύ ισχυρή και θα σας κάνει να ποθείτε πολύ ο ένας τον άλλον, από την αρχή.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, δύο Σκορπιοί ερωτεύονται ο ένας τον άλλον πολύ γρήγορα και σύντομα συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μια δυνατότητα δια βίου δέσμευσης.

Ένας άλλος Σκορπιός αντιλαμβάνεται ενστικτωδώς το μυαλό και την καρδιά σου, από μέσα προς τα έξω. Μπορείς εύκολα να μοιραστείς τα μυστικά σου μαζί τους. Πολλές φορές δεν χρειάζεται καν να μιλήσετε ο ένας με τον άλλον! Ένα βλέμμα θα είναι αρκετό για να ξέρετε τι νιώθει ο άλλος. Έχετε μία ιδιαίτερη σύνδεση και οι ατελείωτες συζητήσεις που οι περισσότερες σχέσεις έχουν ανάγκη για εσάς θα είναι πραγματικά περιττές! Σου φτάνει η παρουσία του άλλου!

Οι σχέσεις μεταξύ δύο Σκορπιών δεν είναι ότι άλλα ζώδια θα θεωρούσαν ειδυλλιακή, επειδή υπάρχουν συχνά τρομερές ανατροπές και έντονες εναλλαγές της διάθεσης που οφείλονται στην άκαμπτη θέση και των δύο πλευρών σε πολλά θέματα. Για να ξεπεραστούν όμως αυτά τα προβλήματα είναι σημαντικό τουλάχιστον ο ένας από σας να προσφέρει στον άλλον την αγάπη του χωρίς όρους.

Επειδή αγαπάτε τόσο βαθιά, είστε κτητικοί, ζηλιάρηδες και καχύποπτοι σίγουρα οι εντάσεις μεταξύ σας δεν θα λείπουν. Και οι δύο απαιτείτε αμέριστη πίστη και αυτό θα μπορούσε να σας δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα. Αν κανένας από εσάς δεν επιτρέψει στον άλλο κάποια προσωπική ελευθερία, η σχέση αυτή θα μετατραπεί σε μια μάχη πείσματος. Η μόνη διέξοδος είναι να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο και να μην αφήσετε χώρο σε υποψίες. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο σημαντικά καρμικά μαθήματά σας.

Με ποιούς Σκορπιούς ταιριάζει περισσότερο ο Σκορπιός

Υπάρχει έλξη ανάμεσα σε σένα και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 24 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου. Έτσι η σεξουαλικότητά τους θα είναι αυξημένη. Η ένωση μεταξύ σας δεν θα αργήσει να γίνει επειδή υπάρχει αυτή η στενή ομοιότητα στις προσωπικότητές σας.

Πιθανώς ο καλύτερος συνδυασμός με άλλο Σκορπιό θα είναι με εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 3 και 12 Νοεμβρίου, οι οποίοι είναι εν μέρη κυβερνώμενοι από τον Ποσειδώνα και τους Ιχθείς. Αυτοί οι Σκορπιοί σου προσφέρουν λίγο πολύ όλα όσα χρειάζεσαι για να νιώσεις σαν να είσαι στην τέλεια σχέση. Είναι ιδεαλιστικοί και πιστεύουν ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η αγάπη άνευ όρων.

Μπορεί να έχεις μια πιο ήπια και πιο συναισθηματική σχέση με τον Σκορπιούς που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 22 Νοεμβρίου. Αυτό συμβαίνει επειδή η Σελήνη και ο Καρκίνος φιλτράρουν τις προσωπικότητές τους και αναδεικνύουν την ίδια την συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σου. Είναι μαλακοί, νοιάζονται και είναι πολύ οικογενειακοί. Αν θέλεις οικογενειακή ζωή, αυτοί οι Σκορπιοί θα είναι οι ιδανικοί για σένα.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links