blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 9
Αποτελέσματα για
Αιγόκερως-Σκορπιός
Ταιριάζουν75%

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Είσαι Αιγόκερως και είναι Σκορπιός! Η φιλία είναι η λέξη κλειδί όταν κοιτάξουμε αυτό το συνδυασμό. Αν και είσαι κατά καιρούς προσεκτικός και καχύποπτος με τους άλλους, μπορείς αυτό κάλλιστα να το βάλεις στην άκρη με το Σκορπιό. Μπορεί ενστικτωδώς να αισθάνεσαι ότι θέλει να σε εκμεταλλευτεί και ότι είναι βαθύτερος από ότι το μέσο άτομο.

Εσύ θα βάλεις τα θεμέλια της σχέσης και ο Σκορπιός θα τη χτίσει στη συνέχεια από πάνω με πάθος και σταθερότητα. Σε μαγεύουν οι ακραίες συγκινήσεις του και το πάθος του.

Και οι δύο είστε εργατικοί και είστε πολύ δεσμευμένοι με τους στόχους σας, αν κι έχετε διαφορετικά κίνητρα. Ο Σκορπιός σπαταλάει τα λεφτά που εσύ μαζεύεις με τόσο κόπο. Ο Σκορπιός νοιάζεται περισσότερο για το συναισθηματικό πάθος και όχι για το χρήμα. Εσύ ενδιαφέρεσαι περισσότερο για αυτά που τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν. Όμως θα καταλάβεις σύντομα ότι είναι αδύνατον να μιλήσεις με έναν Σκορπιό για θέματα που δεν τον απασχολούν άμεσα.

Εσύ οδηγείσαι από συγκεκριμένα γεγονότα ενώ ο Σκορπιός από την διαίσθηση που τον χαρακτηρίζει. Για αυτό το λόγο θα σου φανεί πολύ δύσκολο να εμπιστεύεσαι αυτά που λέει. Αλλά με τον καιρό θα καταλάβεις ότι δεν πέφτει τόσο έξω ειδικά στο οικονομικό κομμάτι! Όταν συνδυάζονται οι δυνάμεις και τα ταλέντα σας, οι δύο σας μπορείτε να οικοδομήσετε μια συνεργασία που θα φέρει μεγάλο υλικό πλούτο και δύναμη. Θα χρειαστεί να μείνετε ισορροπημένοι, εάν εργαστείτε μαζί όμως, γιατί θα υπάρξουν συγκρούσεις εξουσίας μεταξύ σας.

Η σεξουαλική συμβατότητά σας δεν είναι υψηλή αρχικά. Ο Σκορπιός θέλει να εκφράσει τη σεξουαλικότητα με κάθε δυνατό τρόπο. Εσύ έχεις μια πολύ πιο επιφυλακτική προσέγγιση. Ο σεξουαλικός ενθουσιασμός του Σκορπιού θα μπορούσε να σε συναρπάσει με την πρώτη συνεύρεσή σας. Δε θα είναι λίγες οι νύχτες πάθους που θα περάσετε μαζί! Και μη φοβάσαι, δεν υπάρχει περίπτωση να σε παρατήσει ο Σκορπιός!

Αν ο Σκορπιός σου δώσει την ευκαιρία, η σεξουαλική έκφρασή σου θα ωριμάσει. Μόλις είσαι έτοιμος θα του δώσεις τα πάντα.

Με ποιούς Σκορπιούς ταιριάζει περισσότερο ο Αιγόκερως

Καλές φιλίες είναι με Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 24 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου. Θα έχεις μια πολύ ζωηρή σχέση με αυτούς και παρόλο που η φιλία είναι στο επίκεντρο, να περιμένεις πολλά από το διάλογο και τη συζήτηση, ακόμα και κάποιες διαφωνίες.

Οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί μεταξύ 3 και 12 του Νοέμβρη θα πρέπει να δουν τη συμπονετική και γενναιόδωρη πλευρά σου εάν θέλεις να ασχοληθούν μαζί σου. Μπορεί να φαίνεται να έχουν το μυαλό τους στα σύννεφα και όχι τα πόδια τους στο έδαφος  (επιρροή των Ιχθύων), αλλά είναι τρυφεροί και αν τους δοθεί η ευκαιρία θα ανταποκριθούν. Θα έχετε κάποιες υπέροχες στιγμές μαζί. 

Αν γνωρίζεις Σκορπιούς που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 22 Νοεμβρίου, δώσε στον εαυτό σου ένα ελαφρύ χτύπημα στην πλάτη. Αυτοί οι Σκορπιοί σου ταιριάζουν καλύτερα. Είναι επηρεασμένοι έντονα από τη Σελήνη, που σημαίνει ότι η σχέση σου μαζί τους θα εμβαθύνει πολύ γρήγορα.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links