blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
Αποτελέσματα για
Υδροχόος-Σκορπιός
Ταιριάζουν70%

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Είσαι Υδροχόος και είναι Σκορπιός! Ίσως αναρωτιέσαι εάν υπάρχει οποιαδήποτε πιθανότητα να αναπτύξετε μακροχρόνια σχέση, πόσο μάλλον να δεθείτε με τα δεσμά του γάμου. Οι προσωπικότητες σας είναι παρόμοιες και αυτός είναι ένας λόγος που δημιουργεί αμφιβολίες σχετικά με αυτή την ένωση.

Και οι δύο σας είστε αδιάλλακτοι. Το ερώτημα είναι ποιος θα ενδώσει σε ποιον! Και οι δύο είστε έτοιμοι να επιχειρηματολογήσετε υπέρ των απόψεών σας σχετικά με τη ζωή. Αν αποφασίσεις να μπεις σε μια σχέση, θα πρέπει να λύσεις αυτά τα θέματα πολύ γρήγορα.

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο συναισθηματικό και μπορεί να παρέχει τη συναισθηματική τροφή που χρειάζεσαι. Εσύ δεν λειτουργείς με τόση ευαοσθησία, καθώς αυτό δεν είναι συνήθως συνδεδεμένο με το ζώδιο σου. Είσαι ευαίσθητος, αλλά με το δικό σου τρόπο. Ο Σκορπιός μπορεί να σου προσφέρει την ικανοποίηση στην καρδιά.

Είστε και οι δύο αποφασιστικοί άνθρωποι που κολλάνε σε ο,τι ξεκινήσουν και κανένας δεν φοβάται τις προκλήσεις. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό συστατικό για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της αγάπης σας. Εσείς και οι δύο έχετε την επιμονή για να την κάνετε να λειτουργήσει. Απλά μην αφήσεις το πείσμα να μπει στη μέση.

Επειδή είσαι τόσο καλός στην επικοινωνία, θα έχεις μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τυχόν αδιέξοδα και να βρεις επωφελείς συμβιβασμούς. Αν το κάνεις αυτό θα μάθεις πολλά για τον άλλον και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ορισμένες από τις μισαλλοδοξίες σου. Τελικά αυτό θα σε βοηθήσει ως ανθρώπινο ον.

Ο Σκορπιός θα θέλει να εξερευνήσει και να κατανοήσει τα σεξουαλικά βάθη σου εξολοκλήρου. Η επιθυμία σου να δοκιμάσεις νέα πράγματα θα είναι μια πραγματική στροφή για τον Σκορπιό. Η επικοινωνία στην κρεβατοκάμαρα είναι απολύτως απαραίτητη και ο Σκορπιός θα είναι ένα από τα λίγα ζώδια που μπορούν να το κάνουν. Τα γλυκόλογα είναι μια ικανότητα που μπορεί να σου διδάξει.

Ο Σκορπιός αγαπά τη δράση, οπότε θα πρέπει να περιορίσεις τις πολύωρες συζητήσεις. Προτιμάει να εκφράζει τα συναισθήματά του με μια ωμή, αχαλίνωτη μορφή, χωρίς να το σκέφτεται. Κάπου ανάμεσα στα δύο άκρα θα βρεις τη χρυσή τομή που θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Με ποιούς Σκορπιούς ταιριάζει περισσότερο ο Υδροχόος

Με Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 24 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου, είναι καλύτερο να κρατήσεις τη σχέση σου σε αυστηρά επαγγελματικό επίπεδο, ακόμα κι αν μπεις στον πειρασμό να το πάς στο επόμενο στάδιο. Η ανάμιξη "τερπνόν μετά του ωφελίμου" θα μπορούσε να έχει άσχημα αποτελέσματα, τόσο για τη σχέση σου όσο και για την οικονομική πλευρά της συμμετοχής σου.

Η φιλία θα ευημερήσει, αλλά θα είναι μάλλον πρόσκαιρη, με τους Σκορπιούς που γεννήθηκαν μεταξύ 3 και 12 Νοεμβρίου. Θα απολαύσεις την έντασή τους, αλλά θα ψάχνεις για λίγο περισσότερο ρομαντισμό. Αυτός ο συνδυασμός είναι αρκετά περίπλοκος και υπάρχει σίγουρα κάτι που προκαλεί δύο σταθερά ζώδια να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το συνδυασμό όμως, ειδικά με τους Σκορπιούς που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 22 Νοεμβρίου.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links