blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 7
Αποτελέσματα για
Ζυγός-Ταύρος
Ταιριάζουν85%

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη το ίδιο και ο Ταύρος. Για αυτόν τον λόγο υπάρχει μια άμεση έλξη μεταξύ σας. Το στοιχείο του αέρα σχετίζεται με το μυαλό σου και τις καταπληκτικές δεξιότητες επικοινωνίας που έχεις. Να κάποια πράγματα που ελκύουν το γήινο και ασφαλή Ταύρο. Σε αντάλλαγμα, ο Ταύρος μπορεί να σε γειώσει και να σε ηρεμήσει λίγο, ειδικά στο ψυχικό κομμάτι.

Θα απολαύσετε και οι δύο το να έχετε μια πολυάσχολη κοινωνική ζωή, αλλά υπάρχουν όρια για τον Ταύρο που αγαπά την εσωτερική πλευρά της ζωής. Χρειάζεσαι τον κοινωνικό κύκλο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι κουραστικό για τον Ταύρο, ο οποίος χρειάζεται ένα περιβάλλον πιο ήσυχο, τουλάχιστον κατά καιρούς.

Στην αρχή η σχέση σας θα είναι ωραία γιατί ο Ταύρος είναι αισθησιακός, απολαμβάνει ότι ωραίο έχει η ζωή και ξέρει να διασκεδάζει. Μόνο που εσύ Ζυγέ μου, έχεις ανάγκη από επιβεβαίωση και φλερτάρεις που και που! Να ξέρεις όμως ότι αυτό το πράγμα δεν θα το εκτιμήσει καθόλου ο Ταύρος γιατί είναι φανατικός της πιστότητας. Αν και αυτό είναι ανάλογα με τον Ταύρο που διάλεξες. Αν έχει αυτοπεποίθηση και είναι χωρίς κόμπλεξ δεν θα ενοχληθεί από τα φλερτ σου.

Αν όμως προσπαθήσεις λίγο να δείξεις ευαισθησία για τις ανάγκες του Ταύρου και τον υποστηρίξεις, η σχέση θα είναι υπέροχη! Ένα εξαιρετικό μείγμα της κοινωνικής και της οικιακής ικανοποίησης. Αυτό θα είναι μία σχέση στην οποία θα φροντίσετε ο ένας τον άλλον.

Σου αρέσει να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου και να βοηθάς τους άλλους οπότε άνετα θα μπορέσεις να υποστηρίξεις έναν Ταύρο στο επαγγελματικό κομμάτι και σε ότι αφορά τους στόχους ζωής του. Ο Ταύρος χάνει καμία φορά την ικανότητα να νιώσει έμπνευση από ότι κάνουν και εδώ έρχεσαι εσύ να του δώσεις  την απαλή ώθηση που χρειάζεται. Μπορεί καμία φορά όμως να σε κουράσει το πείσμα του Ταύρου γιατί δεν αρκεί πάντα η υπομονή σου για να τον πείσεις να κάνει κάτι ή όχι!

Σε ακραίες περιπτώσεις, η αγάπη σου για την κοινωνική ζωή θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν είσαι έτοιμος να «νοικοκυρευτείς» ενώ Ταύρος είναι. Υποχωρήσεις θα πρέπει να γίνουν και από τις δύο πλευρές. Εάν όμως παραδοθείς στις ανάγκες του Ταύρου μόνο από αίσθηση υποχρέωσης, η ευεξία σου και η ψυχική σου ηρεμία θα υποφέρουν.

Με ποιούς Ταύρους ταιριάζει περισσότερο ο Ζυγός

Μπορείς εύκολα να πέσεις στην αγάπη των Ταύρων που γεννήθηκαν μεταξύ 20 και 29 Απριλίου γιατί είναι ρομαντικοί στην καρδιά και τείνουν να τονώσουν το δικό σου πάθος και την ανάγκη σου για αγάπη.

Όλοι οι Ταύροι που γεννήθηκαν μεταξύ 30 Απριλίου και 10 Μαΐου θα είναι επίσης αρκετά συμβατοί με σένα. Το πρόβλημα με αυτή την ομάδα είναι ότι θα ανησυχούν υπερβολικά για την οικονομική ασφάλεια και θα μπορούσαν να ζητήσουν άδικο μερίδιο από σένα. Ξεκαθάρισε τα οικονομικά σχέδια μαζί τους πολύ προσεκτικά.

Οι Ταύροι που γεννήθηκαν μεταξύ 11 και 21 Μαΐου είναι πάρα πολύ γειωμένοι για τις προτιμήσεις σου και αυτό θα μπορούσε να είναι μια πρόκληση. Θα είναι μία σκληρή δουλειά για σένα για να τους κάνεις να βλέπουν αλλιώς τα πράγματα.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links