blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
Αποτελέσματα για
Ζυγός-Λέων
Ταιριάζουν80%

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Είσαι Ζυγός και είναι Λέων! Είσαι πολύ κοινωνικός και αγαπάς να είσαι με τους ανθρώπους, μοιράζεσαι τη ζεστασιά και τη ζωτικότητα. Έχεις μια πολύ ευρεία και ενδιαφέρουσα άποψη για τη ζωή και μπορεί να ταιριάζεις σχεδόν με το κάθε ζώδιο! Μερικοί άνθρωποι μπορεί να σε περιγράφουν ως ένα χαμαιλέοντα γιατί είσαι τόσο καλός στο να προσαρμόζεσαι σε οποιαδήποτε κατάσταση. Και βέβαια αυτά τα προσόντα που έχεις θα μαγέψουν έναν Λέων.

Ο Λέων θέλει την κυριαρχία και του αρέσει να τον θαυμάζουν οι άλλοι, να τον εκτιμάνε, να τον αγαπάνε και μην ξεχάσουμε ότι πάντα θέλει να του λένε ότι είναι καταπληκτικός και κανένας στον κόσμο δεν είναι καλύτερος. Του αρέσει πάρα πολύ να σώζει ανθρώπους, καταστάσεις, πράγματα για τα οποία μετά θα τον χειροκροτήσει το κοινό του. Κάθε φορά που θέλεις να κάνει κάτι για σένα καλύτερα να του δείξεις ότι τον εκτιμάς αληθινά γιατί δεν του αρέσει σε καμία περίπτωση να είσαι ψεύτικος.

Εσύ ασχολείσαι με τη διπλωματία και την ισορροπία. Μισείς κάθε είδους διαφωνία ή διακοπή της ειρηνικής ζωής σας και θα κάνεις οτιδήποτε για να διατηρήσεις αυτή την ηρεμία. Ο Λέων είναι διαφορετικός! Έχει μια άμεση στάση και του αρέσει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους ακόμη και αν αυτό διαταράσσει το status quo.

Θα δεις την ειλικρίνεια του Λέοντα ως ένα συν, αλλά θα σου άρεσε αν χρησιμοποιούσε ένα πιο έμμεσο τρόπο παρουσίασης της αλήθειας. Δεν πιστεύεις ότι η θρασύτητα βοηθά στο να γίνει κάποιος κατανοητός, οπότε η στάση του Λέοντα θα μπορούσε να σου ταιριάζει, αλλά όχι και πάντα.

Υπάρχει μια ισχυρή ρομαντική έλξη ανάμεσα σας και κάνετε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι. Έχετε το χάρισμα και παρασύρετε τον κόσμο κοντά σας, σαν μαγνήτης. Αυτό θα σας φέρει τύχη και η σχέση σας θα είναι επιτυχημένη επαγγελματικά και κοινωνικά.

Δεδομένου ότι θα γνωρίσετε ο ένας τον άλλον, θα συνειδητοποιήσετε ότι στα κοινά συμφέροντά σας, περιλαμβάνονται δράσεις όπως τα πάρτι και να πηγαίνετε σε δείπνα και άλλες δραστηριότητες.

Με ποιούς Λέοντες ταιριάζει περισσότερο ο Ζυγός

Έχεις μεγάλη συναδελφικότητα και υπάρχει η προοπτική μιας καλής σχέσης με Λέοντες που γεννήθηκαν μεταξύ 23 Ιουλίου και 4 Αυγούστου. Θα σε ελκύσουν και θα απολαύσεις την προοδευτική σκέψη τους και την ανεξαρτησία τους.

Θα αισθανθείς λίγο ασταθής με Λέοντες που γεννήθηκαν μεταξύ 5 και 14 Αυγούστου γιατί η επιρροή του Τοξότη και του Δία σημαίνει πάρα πολλές αλλαγές για τα γούστα σου. Σου αρέσει η ποικιλία, αλλά τα ταξίδια που κάνουν είναι πολλά για σένα. Αυτοί οι Λέοντες είναι πάντα στο δρόμο. Θα σε κουράσουν μετά από λίγο αν δεν είσαι έτοιμος να φύγεις μαζί τους.

Στο μεγαλύτερο μέρος, εσύ και ο Λέων τα πάτε αρκετά καλά σεξουαλικά, αλλά υπάρχουν κάποιοι Λέοντες με τους οποίους θα έχεις την ευκαιρία να τα πάς επιπλέον καλά και είναι οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί μεταξύ 15 και 23 Αυγούστου. Ο Κριός και ο Άρης συν-κυβερνάνε αυτούς τους ανθρώπους και αυτό αναδεικνύει το πάθος και τη φωτιά τους. Μπορείς να αποκτήσεις μια μεγάλη φιλία και πολύ έντονη σεξουαλική σύνδεση μαζί τους.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links