blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 2.9  Ψήφοι: 7
Αποτελέσματα για
Υδροχόος-Αιγόκερως
Ταιριάζουν70%

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Είστε Υδροχόος και είναι Αιγόκερως! Ο Υδροχόος με τον Αιγόκερω είναι ένας πολύ μυστηριώδης συνδυασμός. Και οι δύο κυβερνάστε από τον Κρόνο, που είναι ένας σταθερός, προβλέψιμος πλανήτης. Αυτά είναι τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου, αλλά εσύ είσαι λιγότερο προβλέψιμος, γιατί έχεις και την επιρροή του Ουρανού.

Ο Αιγόκερως είναι πολύ παραδοσιακός και αγαπά να μένει στο δοκιμασμένο και αληθινό. Εσύ είσαι πολύ διαφορετικός, νιώθεις ότι οι κανόνες πρέπει να ισχύουν κατά  περίπτωση και να επανεξετάζονται από καιρό σε καιρό. Δεν είσαι ικανοποιημένος με τα πράγματα όπως είναι, γι' αυτό συνεχώς είσαι σε αναζήτηση.

Η πεποίθησή σου ότι η δοκιμή νέων συστημάτων είναι ο καλύτερος τρόπος για να ωφεληθείς τα μέγιστα από τη ζωή θα είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για τον Αιγόκερω.

Αλλά αυτές οι αντίθετες προσεγγίσεις θα μπορούσαν να είναι ακριβώς αυτό που έχετε και οι δύο τόσο ανάγκη. Ίσως Αιγόκερως και Υδροχόος είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο Αιγόκερως χρειάζεται μια κάποια ώθηση για να μετακινηθεί από τη ζώνη της άνεσής του και εσύ θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ένα σταθερό χέρι για να σε κρατήσει περισσότερο συνδεδεμένο με το παρόν.

Ο Αιγόκερως είναι πολύ λογικός με τα χρήματα, έτσι θα εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον σου αν ασχοληθείς μαζί του.

Οι προτιμήσεις σας και σε άλλους τομείς της ζωής διαφέρουν σημαντικά πολύ και δεν προκαλούν έκπληξη. Ο Αιγόκερως προτιμάει παραδοσιακές τέχνες ή αντίκες για να επιπλώσει το χώρο του κι εσύ αγαπάς περισσότερο τη μοντέρνα επίπλωση και την αφηρημένη τέχνη. Η αντίθεση αυτή μπορεί να συμβεί και στα μουσικά σας γούστα!

Υπάρχουν ερωτηματικά ως προς τη σεξουαλικότητα μεταξύ σας. Μερικοί Υδροχόοι θεωρούνται "βιτσιόζοι", οπότε αν σου αρέσει δοκίμασε πράγματα που είναι λίγο πιο προχωρημένα, να είσαι όμως ευγενικός. Οι Αιγόκεροι είναι λίγο συντηρητικοί σε αυτό το κομμάτι.

Επιπλέον ο Αιγόκερως θα μπορούσε κάλλιστα να γοητευτεί και να παρασυρθεί εντελώς από την ευστροφία σου στην κρεβατοκάμαρα. Αυτό θα μπορούσε να σας φέρει σε επαφή πολύ γρήγορα. Βέβαια μπορείς να μάθεις αρκετά από αυτούς: υπάρχει αφθονία διασκέδασης με τον καλό ντεμοντέ έρωτα. Να έχεις ανοιχτό μυαλό!

Με ποιούς Αιγόκερους ταιριάζει περισσότερο ο Υδροχόος

Επειδή ο Κρόνος κυβερνά τους Αιγόκερους γεννημένους μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, θα βρεις τους καλύτερους φίλους σου να γεννιούνται αυτή την περίοδο. Ακόμα κι αν τα ζώδιά σας είναι κάπως διαφορετικά, υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα σε σας και θα υπάρχει πολύ υψηλό επίπεδο αμοιβαίας έλξης.

Θα μπορούσες να έχεις καλές προοπτικές γάμου με Αιγόκερω που έχει γεννηθεί μεταξύ 2 και 10 Ιανουαρίου. Όσο διαφορετικός και αν σου φαίνεται στην αρχή, θα μπορούσες να ερωτευτείς δυνατά.

Αν θέλεις πολλή συναισθηματική διέγερση, προσπάθησε να εμπλακείς με Αιγόκερο που έχει γεννηθεί μεταξύ 11 και 20 Ιανουαρίου. Έχει βαθιά αισθήματα και μεγαλύτερη ευαισθησία από ό, τι αρχικά φαίνεται. Μπορείς να αποκτήσεις μια μεγάλη ικανοποίηση από αυτόν.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links