blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 4
Αποτελέσματα για
Κριός-Ιχθείς
Ταιριάζουν55%

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΙΧΘΕΙΣ

Είστε Κριός και είναι Ιχθύς. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε μια αρχική έλξη για ένα άτομο που ανήκει σ’ αυτό το ζώδιο, μόνο για να συνειδητοποιήσετε αργότερα ότι στην πραγματικότητα τα στοιχεία που σας δένουν, δεν είναι και τόσο ισχυρά. Κι εκείνος, όπως κι εσείς, δουλεύει για τη δημιουργία μιας δυνατής πρώτης εντύπωσης, αλλά υπάρχουν σοβαρές διαφορές που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά πριν σχετιστείτε μαζί του, γιατί αν και οι πλανήτες σας, ο Άρης και ο Δίας λειτουργούν καλά μαζί σε κάποιες περιπτώσεις, δεν είναι και ο ιδανικός συνδυασμός. Το νερό σβήνει τη φωτιά κι ο Ιχθύς θα ενισχύσει την ανάγκη σας για διασκέδαση, παραμερίζοντας τις πνευματικές σας αναζητήσεις.

Η σκέψη του είναι κρυφή και απαγορευμένη περιοχή για σας κι αυτό αρχικά μπορεί να σας γοητεύσει, καθώς θα καλύψει τη σχέση με ένα πέπλο μυστηρίου. Ακόμα κι ο τρόπος που γνωρίζεστε ή ο τρόπος που ο δεσμός σας αναπτύσσεται, θα μπορούσε να είναι περίεργος και λίγο έξω από τα συνηθισμένα.

Κοιτάζοντας το συνδυασμό αντίστροφα, η φωτιά (Κριός) βράζει το νερό (Ιχθύς) και το μετατρέπει σε ατμό. Έτσι, ενώ μπορεί να προκαλέσετε αλλαγές στον Ιχθύ, δε θα καταφέρετε να αλλάξετε τη βασική σύστασή του. Με λίγα λόγια, θα μπορούσατε να είστε για εκείνον κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα, από την άλλη όμως, το νερό των Ιχθύων μπορεί να σβήσει η φλόγα σας μόνιμα!

Εσείς μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάθε περίσταση, αλλά ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος και βιώνει τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι είναι πολύ διαφορετικός από σας και θα πρέπει να προσαρμοστείτε, αυτό θα είναι μια συνεχής πρόκληση που πιθανόν να μη σας ενθουσιάσει. Μερικές φορές θα αισθανθείτε ότι δεν κάνει απολύτως τίποτα και κατά βάθος θα θέλετε να βάλετε μια βόμβα κάτω απ το κάθισμά του, για να τον κινητοποιήσετε. Εκείνος πάλι, θα το πάρει αυτό σαν μια εντελώς επιφανειακή προσέγγιση από τη μεριά σας στις συναισθηματικές ανάγκες του.

Όμως, δε λείπουν και τα θετικά στοιχεία σ’ αυτόν το συνδυασμό. Πρώτα απ’ όλα, θα διδαχτείτε την πνευματικότητα, την κατανόηση, την ευσπλαχνία και τα βαθύτερα μυστήρια της ζωής, αν είστε διατεθειμένοι να τον ακούσετε.

Δεύτερον, θα είναι πάντα εκεί για να σας υποστηρίξει. Θα σας αγαπά άνευ όρων και θα σας δώσει περισσότερα απ’ όσα είστε εσείς πρόθυμοι να δώσετε. Όμως, δεν πρέπει να εκλάβετε τα αισθήματά του ως δεδομένα, οπότε αν δεν μπορείτε να το δείτε να λειτουργεί σαν μία μακροπρόθεσμη σχέση, μην μπείτε καν στον κόπο.

Με ποιούς Ιχθείς ταιριάζει περισσότερο ο Κριός

Δύσκολα θα δέσετε ερωτικά με εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 19 και 28 Φεβρουαρίου. Δεν αισθάνεστε έλξη γι’ αυτούς. Μερικές φορές μπορεί ακόμη και να νοιώσετε ότι εξαντλείστε από την παρουσία τους και μόνο. Σε περίπτωση όμως που ψάχνετε για μια σχέση πνευματική ή χαμηλής έντασης, μπορεί να είναι οι κατάλληλοι για σας.

Εκείνοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 1 και 11 Μαρτίου ταιριάζουν αρκετά με σας, λόγω της ένωσής τους με τον Καρκίνο, που είναι ισχυρά συνδεδεμένος με τις ανάγκες σας και σας βοηθάει να ηρεμήσετε σε οικογενειακά θέματα. Παρόλο που είστε δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, θα νιώσετε έλξη ο ένας για τον άλλο.

Θα υπάρξουν πολλές εντάσεις και παθιασμένες αλληλεπιδράσεις, αν συνδεθείτε με άτομο που έχει γεννηθεί μεταξύ 12 και 20 Μαρτίου. Υπάρχει μια σεξουαλική φωτιά που καίει μεταξύ σας. Αυτή η ζεστή και άγρια ενέργεια όμως, θα εξαντληθεί αρκετά γρήγορα όταν το πάθος της στιγμής φύγει.

Ο Χάρτης Της Σχέσης Σας - Συναστρία

Για να είστε βέβαιοι ότι ταιριάζετε, αν γνωρίζετε την ημερομηνίας γέννησης του συντρόφου σας, δείτε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης σας και μάθετε με ακρίβεια πως θα επηρεάζει ο ένας τον άλλον με βάση τα προσωπικά ωροσκόπια σας στη συναστρία.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links