blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
Αποτελέσματα για
Καρκίνος-Λέων
Ταιριάζουν45%

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΛΕΩΝ

Άστο καλύτερα! Δηλαδή ΟΧΙ! Κάποιες φορές τα πάτε καλά, άλλες καθόλου! Ακόμα και τις φορές που τα πάτε καλά, κατά έναν περίεργο τρόπο τα χαλάτε και δεν βγαίνει τίποτα καλό!

Βεβαίως υπάρχουν και καλές στιγμές ανάμεσά σας, και αν είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις ένα μεγάλο μέρος από την προσωπικότητά σου μόνο και μόνο για να μείνεις με έναν Λέοντα τόσο λαμπερό, μπορεί να είσαι τυχερός και να κάνεις τη σχέση να πάει καλά. Αν θα αφήσεις τη ζήλεια να κυριεύει αυτή την σχέση τότε ξέχασε τον Λέοντα! Η μόνη ελπίδα είναι να τον αφήσεις να πάρει αυτός τα ηνία και αν τον παινεύεις αρκετά συχνά τότε έχετε πολλές ελπίδες επιτυχίας. Η ερώτηση είναι όμως πόσο καιρό θα αντέχεις χωρίς να εκδηλώσεις σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματά σου, πόσος καιρός θα περάσει μέχρι να κουραστείς και μετά να θέλεις να γίνεις πάλι εσύ;

Ο Λέων είναι αισθησιακός και έχει έντονη καλλιτεχνική φύση! Εσύ είσαι ένα συναισθηματικό πλάσμα και πολύ δημιουργικό! Ο Λέων θέλει να τον λατρεύουν και επιθυμεί μόνο να είναι συνέχεια το κέντρο της προσοχής! Τις περισσότερες φορές, κακά τα ψέματα το αξίζει, γιατί είναι ένα πολύ δυναμικό ζώδιο. Κάνε τον να νιώσει ότι όλος ο κόσμος σου είναι αυτός και τότε θα είναι όλα μέλι γάλα! Αυτό δε θα είναι δύσκολο γιατί ο κάθε Καρκίνος ξέρει να καταλαβαίνει τον κόσμο! Όμως ο Λέοντας θέλει να συνεχίζεις να το κάνεις αυτό για όλη σου τη ζωή, λεπτό προς λεπτό, πάντα με την ίδια ένταση!

Σεξουαλικά, η ηλιακή ενέργειά του θα σε κυριεύει είτε είσαι ο άνδρας είτε είσαι η γυναίκα σε αυτό το ζευγάρι! Είναι πολύ ρομαντικός αν και πιο επιφανειακός από σένα! Ξέρεις την ιστορία της Σελήνης και του Ήλιου που δεν επιτρέπεται να παντρευτούνε αν και αγαπιούνται; Μάλλον δε θα έβλαπτε να σκεφτείς λίγο, γιατί το σύμπαν δεν τους επιτρέπει καν να συναντιούνται στον ουρανό μόνο πολύ σπάνια και για λίγο! Είναι αλήθεια, τότε δίνουν ένα ρεσιτάλ καταπληκτικό.

Με ποιούς Λέοντες ταιριάζει περισσότερο ο Καρκίνος

Οι καλύτεροί σας σύντροφοι Λέοντες είναι εκείνοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 15 και 23 Αυγούστου. Μπορεί κανείς να γνωρίσει αυτούς τους ανθρώπους μέσα από την εργασία. Η ακραία εκδοχή είναι η παράνομη σχέση με έναν προϊστάμενο ή εργοδότη. Να περιμένετε πολύ πάθος και μια έντονη ερωτική ζωή με αυτούς τους Λέοντες.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 23 Ιουλίου και 4 Αυγούστου θα μπορούσαν επίσης να έχουν οικονομικά ή επαγγελματικά κοινά μαζί σας. Αυτοί οι Λέοντες είναι τυχεροί για σας σε ένα σημαντικό επίπεδο. Οι ενέργειές σας αναμιγνύονται καλά και τονώνετε τις φιλοδοξίες τους. Σε αντάλλαγμα, είναι ευτυχείς να σας προσφέρουν πλούσια δώρα και οικονομική εύνοια. Δεν είναι κακή συμφωνία, εάν τα χρήματα, το κύρος και η δύναμη είναι αυτό που θέλετε.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 5 Αυγούστου και 14 Αυγούστου συν-κυβερνώνται από τον Δία και δεν είναι πολύ συμβατοί με σας. Νιώθετε εξουδετερωμένοι από αυτούς. Έχουν την τάση να παίρνουν ρίσκα χωρίς μεγάλη προετοιμασία. Αυτό σας κάνει ανήσυχους και ανασφαλείς. Προτιμάτε να ξέρετε πού θα πάτε και πότε είναι πιθανό να φτάσετε εκεί. Επίσης, είναι αυθόρμητοι και ενίοτε υπερβολικά σίγουροι και μπορεί να φανούν αλαζόνες. Αυτό δε θα σας αρέσει καθόλου.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links