blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 6
Αποτελέσματα για
Παρθένος-Καρκίνος
Ταιριάζουν75%

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο Παρθένος και ο Καρκίνος είναι τόσο ευαίσθητα ζώδια. Θα είναι ένας πλούσιος και γόνιμος συνδυασμός των πηγών ενέργειας σε όλα τα επίπεδα, όταν οι δύο σας βρεθείτε μαζί. Η ευαίσθητη Σελήνη, η οποία κυβερνά τον Καρκίνο, καθώς και ο διανοητικά λαμπρός κυβερνήτης σας, ο Ερμής, συνδυάζονται σε ένα πολύ δραματικό παιχνίδι των ουράνιων δυνάμεων. Μάλλον θα συναντηθείτε μέσω κάποιου αμοιβαίου φίλου. Ο Καρκίνος μπορεί να είναι ένας σπουδαίος φίλος και πολύ συμπαθητικός, αλλά μερικές φορές θα έχεις πρόβλημα στο να τον καταλάβεις - είναι κυκλοθυμικός και ευαίσθητος και τα συναισθήματά του ταλαντεύονται από το ένα άκρο στο άλλο.

Μην προσπαθήσεις να κάνεις έναν Καρκίνο να αναλύσει πολύ τα πράγματα, γιατί πολλές φορές δεν ξέρει ούτε αυτός τι του γίνεται. Δεν θα καταλάβεις καν τι θέλει ή τι είναι αυτά που θέλει να εξηγήσει! Μην μπεις καν στο κόπο να τον κάνεις να μπει στην διαδικασία να σκεφτεί τα πράγματα γιατί στο τέλος θα σε βγάλει και τρελό και θα πει εσύ είσαι αυτός που δεν αισθάνεσαι αυτά που νιώθει εκείνος. Και ας είμαστε σοβαροί!! Παρθένος είσαι!! Για σένα πρώτα είναι το μυαλό και μετά τα αισθήματα!

Η αντίδραση του Καρκίνου θα μπορούσε να σε εξοργίσει πραγματικά μερικές φορές. Γιατί όμως; Και βέβαια αυτό είναι: ο εντελώς διαφορετικός τρόπος με τον οποίον βρίσκετε οι δύο σας την λύση του προβλήματος! Εσύ πνευματικά και ο Καρκίνος συναισθηματικά!

Ωστόσο, αυτή η σύνδεση μπορεί να αποδειχθεί καλή. Η αρχή θα είναι λίγο πιο δύσκολη για τον Παρθένο γιατί ο Καρκίνος είναι ένα πολύ κλειστό ζώδιο. Βέβαια όσο η σύνδεση μεταξύ σας θα δυναμώνει και ο Καρκίνος θα ανοίγεται και θα γίνεται πιο λογικός. Αλλά και εσύ χαλάρωσε με την κριτική που κάνεις συνέχεια. Ο Καρκίνος θα πληγωθεί πολύ γιατί είναι που είναι ευαίσθητος, δεν χρειάζεται και κάποιον δίπλα του να τον πληγώνει και καμία φορά χωρίς λόγο κιόλας. Αν όμως θα έχεις την απαραίτητη υπομονή με ένα άτομο που είναι μυστικοπαθή και καταφέρεις να καταλάβεις από μόνος σου τι τον έχει πληγώσει και για ποιο λόγο έχει τα μούτρα κατεβασμένα, τότε αυτή η σχέση μπορεί να έχει μέλλον και η αγάπη σας με την πάροδο του χρόνου να δυναμώσει.

Με ποιούς Καρκίνους ταιριάζει περισσότερο ο Παρθένος

Θα αισθανθείς μια στιγμιαία φιλία με Καρκίνους που γεννήθηκαν μεταξύ 22 Ιουνίου και 3 Ιουλίου. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας θα ξοδευτεί σε κοινωνικές δραστηριότητες και μέσα από τη φιλία η αγάπη σας θα ενισχυθεί. Μπορείτε να βασιστείτε και οι δύο στο ότι ο άλλος θα είναι εκεί κατά τη διάρκεια των καλών και των κακών στιγμών.

Οι Καρκίνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 4 και 13 Ιουλίου δεν είναι μόνο πολύ ευαίσθητοι. Είναι επίσης επιρρεπείς σε εκρηκτικά ξεσπάσματα. Δεν είναι μια καλή ιδέα να τους προσάψεις πάρα πολλά. Μπορεί να φαίνονται πολύ ντροπαλοί, αλλά δεν θα σκεφτούν δύο φορές πριν σου πουν ότι ξεπέρασες  τα όρια.

Έχεις πραγματικά ισχυρούς και μακροπρόθεσμους δεσμούς με Καρκίνους που γεννήθηκαν μεταξύ 14 και 22 Ιουλίου. Εσύ και αυτοί οι Καρκίνοι θα έχετε μια πιο ικανοποιητική συναισθηματική και φυσική σχέση.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links