blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 6
Αποτελέσματα για
Ταύρος-Παρθένος
Ταιριάζουν70%

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να θεωρηθεί τέλειος αστρολογικά. Ανήκεις σε ένα γήινο ζώδιο, που κυβερνάται από την Αφροδίτη όπως και ο Παρθένος, πράγμα που σημαίνει ότι θα σε συμπληρώσει απόλυτα σε πολλά επίπεδα. Θα υπάρχει μια πολύ φυσική ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ σας.

Καταρχήν, ο συνδυασμός της γης με τη γη, κάνει την πρακτική πλευρά της σχέσης απίστευτα σταθερή. Αυτό είναι καλό, γιατί δηλώνει ότι ο Παρθένος έχει πλήρη επίγνωση και στηρίζει την ανάγκη σας για οικονομική ανεξαρτησία και υλική ασφάλεια.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αντέξεις την τελειομανία του, που θα θέλει να αναλύει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτού του είδους η συνεχής πνευματική γυμναστική θα σε κουράσει, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα συμφωνείς με όσα έχει να πει.

Θα θέλει να κουβεντιάζετε συνέχεια! Έτσι, ίσως χρειαστεί να του δώσεις να καταλάβει ότι κάποιες φορές προτιμάς λίγη ηρεμία και γαλήνη. Μερικές φορές μπορεί να πάρει την ανάγκη σου για ένα διάλλειμα ως προσωπική προσβολή, ως ένδειξη ότι δε συμμετέχεις αρκετά στη σχέση. Αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά για να το βγάλεις απ’ το μυαλό του θα πρέπει να βρεθούν άλλα κοινά ενδιαφέροντα. Δείξε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να είναι το μόνο πράγμα που μοιράζεστε.

Η τέχνη, η μόδα, η μουσική και ίσως το μαγείρεμα, θα μπορούσαν να είναι θαυμάσια κοινά ενδιαφέροντα για εσάς. Είναι όλες δραστηριότητες που θα τον βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό να χαλαρώσει και να συγχρονίσει το ρυθμό του με το δικό σου. Ένας πιο ήρεμος και χαλαρός ρυθμός, θα κάνει θαύματα. Οι δυο σας θα μοιραστείτε μεγάλη σεξουαλική ευχαρίστηση κι αυτή η σχέση μπορεί να λειτουργήσει μακροπρόθεσμα. Αυτός είναι ένας τομέας που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε άλλη αδυναμία στη σχέση σας.

Με ποιούς Παρθένους ταιριάζει περισσότερο ο Ταύρος

Η έλξη μεταξύ των δυο ζωδίων είναι έντονη και αμοιβαία. Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 22 Σεπτέμβρη, αντικατοπτρίζουν τα ιδανικά και τις επιθυμίες σου αρκετά έντονα. Η καρμική αίσθηση είναι ισχυρή, σίγουρα θα νοιώσεις ότι έχετε ξανασυναντηθεί ή είστε γνωστοί από παλιά.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ της 24ης Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου είναι πιο παιχνιδιάρικοι κι έχουν πολλά να προσφέρουν μέσω του αισθησιασμού και της σεξουαλικής ποικιλίας. Μπορείς να απολαύσεις μεγάλη ηρεμία μαζί τους και δεν φαίνεται να υπάρχουν εμπόδια ανάμεσα σας. 

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 3 και 12 Σεπτεμβρίου δεν είναι οι πλέον κατάλληλοι για σχέση. Τείνουν να είναι εξαιρετικά ασταθείς. Αν αποδειχτεί πως είναι μόνο η έξαψη αυτό που κυνηγάνε, ίσως χρειαστεί να τους δείξεις την πόρτα από πολύ νωρίς.

Ο Χάρτης Της Σχέσης Σας - Συναστρία

Για να είστε βέβαιοι ότι ταιριάζετε, αν γνωρίζετε την ημερομηνίας γέννησης του συντρόφου σας, δείτε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης σας και μάθετε με ακρίβεια πως θα επηρεάζει ο ένας τον άλλον, με βάση τα προσωπικά ωροσκόπια σας στη συναστρία.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links