blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 6
Αποτελέσματα για
Υδροχόος-Ταύρος
Ταιριάζουν45%

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Ο Ταύρος είναι συντηρητικός, πρακτικός και γειωμένος στους περισσότερους τομείς της ζωής. Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζουν τις απόψεις τους για τα περισσότερα θέματα φαίνεται να αντικατοπτρίζει αυτό το σύστημα πεποιθήσεων. Εσύ, αντίθετα, είσαι πολύ πιο προοδευτικός και ιδεολογικός για τη ζωή. Θα μπερδέψεις τον Ταύρο, προσπαθώντας να τον κάνεις να σκεφτεί έξω από το τετράγωνο. Κάποιες από τις ιδέες σου δεν τους φαίνονται καθόλου πρακτικές. Αισθάνονται ότι είσαι εκτός επαφής με τον πραγματικό κόσμο και σε σχέση με το τι θεωρούν ότι είναι το προφανές.

Μπορεί να συμφωνήσετε έντονα με έναν Ταύρο για τα κοινωνικά θέματα, τη διπλωματία και την πολιτική. Βέβαια θα νιώσεις ότι η απομόνωση της καλής σου θέλησης και της εργασίας, μόνο για το σπίτι και την οικογένεια είναι λίγο περιοριστική. Οι Ταύροι θα διαφωνήσουν, πιστεύουν ότι η φιλανθρωπία αρχίζει απ’ το σπίτι. Και φυσικά πολύ συχνά συμβαίνει. Τους απασχολούν περισσότερο οι καθημερινές προκλήσεις της ζωής από ότι τα οποιοδήποτε ανθρωπιστικά ιδεώδη.

Και οι δύο σας είστε σταθερά ζώδια, που σημαίνει ότι είστε και οι δύο επίμονοι. Κανένας από σας δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια για την προσαρμογή του στην άποψη του άλλου. Είστε και οι δύο τόσο πολύ πλάσματα της συνήθειας, ευτυχισμένα εγκατεστημένοι στο δικό σας τρόπο για να βλέπετε και να κάνετε τα πράγματα. Αυτό θα είναι πιο έντονο, αν είστε και οι δύο 35 χρόνων και άνω. Η ηλικίας έχει την τάση να σκληραίνει τις ιδέες σας.

Η ασυνήθιστη προσέγγισή σου θα βρει την έκφρασή της στο υπνοδωμάτιο. Ο Ταύρος έχει επίσης ένα αισθησιακό χαρακτήρα και θα σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις τις επιθυμίες σου πιο βαθιά. Αυτό θα γίνει μια ικανοποιητική πλευρά της σχέσης σου με τον Ταύρο. Δυστυχώς, ο Ταύρος θέλει σταθερότητα και ασφάλεια και είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρεται να διερευνήσει τις δυνατότητες για αγάπη πριν παντρευτεί. Αν έχεις ζήσει αρκετά άγρια τα νιάτα σου, θα μπορούσε να υπάρχει μια πιθανότητα για μια μακροχρόνια σχέση μαζί του.

Με ποιούς Ταύρους ταιριάζει περισσότερο ο Υδροχόος

Η Αφροδίτη έχει έντονη επιρροή στους Ταύρους που γεννήθηκαν μεταξύ 20 και 29 Απριλίου. Αυτό τους κάνει καταλληλότερους για μια ρομαντική σχέση από τους περισσότερους άλλους Ταύρους. Αυτοί οι άνθρωποι θα φροντίσουν τις συναισθηματικές ανάγκες σου πολύ καλά.

Αν συναντήσεις έναν Ταύρο γεννημένο μεταξύ 30 Απριλίου και 10 Μαΐου θα παρατηρήσεις αμέσως το πείσμα του και την έλλειψη ευελιξίας. Αν και αυτό θα μπορούσε να χαλαρώσει, μέσα από την επίδραση του Ερμή στο χαρακτήρα τους. Θα μπορούσες να αισθανθείς ένα ισχυρό δεσμό με αυτούς τους ανθρώπους. 

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 11 και 21 Μαΐου θα μπορούσαν να είναι ένα πρόβλημα για σένα, γιατί η ακαμψία τους μαζί με την πολύ υλιστική άποψη της ζωής τους, δεν θα κάθεται καλά με την ιδεολογία σου: είσαι πιο ελεύθερος και πιο εστιασμένος στο συμπαντικό.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links