blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 6
Αποτελέσματα για
Ταύρος-Καρκίνος
Ταιριάζουν80%

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, που σημαίνει συχνές αλλαγές διάθεσης και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αλλά έχετε και οι δύο μια ισχυρή επιθυμία να δώσετε και να πάρετε αγάπη κι έτσι, αν ο Καρκίνος είναι σε θετική διάθεση, η σχέση σας θα αναπτυχθεί.

Πρόκειται για έναν ταιριαστό συνδυασμό και θα μπορούσε να λειτουργήσει αρμονικά και μακροπρόθεσμα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ταύρος εμπίπτει στον τομέα της φιλίας και της ολοκλήρωσης του Καρκίνου, άρα μπορεί να είναι η απάντηση σε πολλές από τις αναζητήσεις του. Αυτό όμως δε συμβαίνει πάντα. Εσείς μεταφέρετε ένα πρακτικό, γήινο και σταθερό στοιχείο σε ένα πρόσωπο του οποίου τα συναισθήματα είναι συχνά ασταθή και καμιά φορά αυτό δε γίνεται να λειτουργήσει σωστά.

Όμως, ο Καρκίνος μπορεί σιγά-σιγά να επιφέρει τις αλλαγές που έχετε ανάγκη για την πνευματική ανάπτυξη και την εκπλήρωσή σας. Οι αλλαγές αυτές θα πραγματοποιηθούν χωρίς μεγάλες αντιδράσεις από τη μεριά σας, επειδή δεν πρόκειται να είναι ξαφνικές ή δε θα σας επιβληθούν με το ζόρι, αλλά θα συμβούν σταδιακά.

Μην ξεχνάτε ότι κι εσείς έχετε επίσης απρόβλεπτες εναλλαγές διάθεσης. Ίσως τελικά να αποδεχτείτε ότι μια μικρή κατήφεια είναι μέρος της σχέσης. Η ιδανική λύση είναι το να αφήσετε χώρο ο ένας για τον άλλο. Αν το κάνετε αυτό, η δυνατότητα συνύπαρξης μεταξύ σας αυξάνεται σημαντικά.

Υπάρχει ενθουσιασμός και συναισθηματική βάση στη σεξουαλική ζωή μεταξύ σας. Αυτό είναι σημαντικό για σας, επειδή αν και είστε ένα γήινο ον, σχετίζεστε άμεσα με τη συναισθηματική συμβολή και την ευαισθησία του Καρκίνου.

Η συμπόνια για τον άλλον και η κατανόηση είναι ένα σπάνιο πράγμα στις σχέσεις στις μέρες μας. Ο συνδυασμός σας αποτελεί την εξαίρεση. Η γυναικεία φύση της Σελήνης και της Αφροδίτης θα τονίσουν τα πιο ήπια χαρακτηριστικά και των δύο πλευρών.

Με ποιούς Καρκίνους ταιριάζει περισσότερο ο Ταύρος

Σε γενικές γραμμές, η συμβατότητά σας με τον Καρκίνο είναι πολύ υψηλή.

Εκείνοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 22 Ιουνίου και 3 Ιουλίου είναι ταυτόχρονα κι εξαιρετικοί συνεργάτες. Μαζί τους θα μπορούσε να προκύψει μια ευαίσθητη και στοργική σχέση.

Θα σας γοητεύσουν όσοι γεννήθηκαν μεταξύ της 4ης και της 13ης Ιουλίου, επειδή κυβερνώνται από τον Άρη, τον πλανήτη της οικογένειας για εσάς. Χωρίς αμφιβολία, μια φιλία με κάποιον που γεννήθηκε γύρω από αυτό το διάστημα, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ιδιαίτερο κι ερωτικό.

Εκείνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 14 και 22 Ιουλίου θα σας ιντριγκάρουν, αλλά μπορεί να είναι καταλληλότεροι για καλοί φίλοι ή συνεργάτες κι όχι για εραστές. Πιθανόν μεταξύ σας να μην ανάψει ποτέ η ερωτική σπίθα που είναι απαραίτητη για μια σεξουαλικά ενεργή και μακροχρόνια σχέση.

Ο Χάρτης Της Σχέσης Σας - Συναστρία

Για να είστε βέβαιοι ότι ταιριάζετε, αν γνωρίζετε την ημερομηνίας γέννησης του συντρόφου σας, δείτε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης σας και μάθετε με ακρίβεια πως θα επηρεάζει ο ένας τον άλλον, με βάση τα προσωπικά ωροσκόπια σας στη συναστρία.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links