blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
Αποτελέσματα για
Ζυγός-Σκορπιός
Ταιριάζουν80%

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Είσαι Ζυγός και είναι Σκορπιός και αυτή είναι μια αρκετά δυναμική σχέση, καθώς η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας συνδυάζονται για να δημιουργήσουν έναν από τους πιο παθιασμένους ερωτικούς συνδυασμούς του ζωδιακού κύκλου. Αυτοί είναι οι κυβερνήτες πλανήτες για τα δύο ζώδιά σας και είναι αρσενικοί-θηλυκοί πλανήτες που απεικονίζουν την αγάπη σε όλη την ιστορία.

Ο Σκορπιός είναι μυστήριος, ζει έντονα την κάθε στιγμή και φαίνεται σαν να κρύβει το μεγάλο μυστικό του σύμπαντος. Πες μου τι από όλα αυτά μπορεί να αρέσει σε σένα; Δύσκολα τον καταλαβαίνεις και συχνά θέλει χρόνο για να εκφράζει τα συναισθήματα του. Αυτό που νιώθει είναι περίπλοκο. Είναι αρκετά δύσκολα να αποκρυπτογραφήσεις αυτά που κρύβει. Εκεί που εσύ, Ζυγέ, που είσαι λογικός και ισορροπημένος, χάνεσαι ή αρνείσαι να μπεις, ο Σκορπιός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Ωστόσο, θα έχετε μερικές μεγάλες διαφορές να ξεπεράσετε σε αυτή τη σχέση. Επειδή εσύ προτιμάς μια ανοικτή κοινωνική ή ρομαντική σχέση, θα έχεις μεγάλο πρόβλημα με την κτητική και απαιτητική συμπεριφορά του Σκορπιού. Αυτό το θέμα της ζήλιας τους είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σε κάποιο σημείο. Θα πρέπει να σκάψεις βαθιά και να βρεις όλα σου τα διπλωματικά όπλα για να αντιμετωπίσεις τον έλεγχο και την άκαμπτη πλευρά του Σκορπιού.

Το γεγονός ότι είσαι ένα στοιχείο του αέρα, σημαίνει ότι θα είσαι γοητευμένος από τον αντανακλαστικό Σκορπιό. Θα υπάρχει μεγάλη σύνδεση μεταξύ σας από άποψη επικοινωνίας και πνευματικής κατανόησης.

Ο Σκορπιός έχει βαθιά αντίληψη της ζωής και είναι γοητευμένος από το μυστήριο της ανθρώπινης φύσης και της ζωής γενικότερα. Αυτό συναρπάζει επίσης κι εσένα και σε παρασέρνει κοντά του σε ένα επίπεδο που τα άλλα ζώδια δεν μπορούν να επιτύχουν.

Από την πλευρά του Σκορπιού, θα τον τονώσεις και θα διεισδύσεις στο παγωμένο εξωτερικό του περίβλημα, πράγμα που δεν μπορούν όλοι να το κάνουν. Έτσι ο Σκορπιός θα νιώσει μια συναισθηματική και σεξουαλική έλξη μαζί σου. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα για τη συμβατότητα σας ως σύνολο.

Μάλλον σε έχει μαγέψει η δραματοποιημένη φύση του αλλά θα σε κάνει να χάσεις την ισορροπία σου πιο συχνά από ότι πρέπει. Και εσύ την αρμονία και την ασφάλεια τις έχεις ανάγκη. Και ας είμαστε σοβαροί. Δίπλα σε έναν ερωτευμένο Σκορπιό, οποιοσδήποτε μπορεί να φαίνεται μετά απόμακρος και αδιάφορος. Συχνά θα νομίζει ότι είσαι επιφανειακός και εσένα δεν θα σου αρέσει που αλλάζει διάθεση από την μία μέρα στην άλλη.

Με ποιούς Σκορπιούς ταιριάζει περισσότερο ο Ζυγός

Οι καλύτεροι φίλοι σου είναι οι Σκορπιοί εκείνοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 24 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου. Αυτοί οι Σκορπιοί γεννιούνται στην αλλαγή, έτσι τείνουν να παρουσιάζουν μερικά γνωρίσματα Ζυγού. Αυτός είναι επίσης ένας καλός σεξουαλικός συνδυασμός.

Θα πρέπει να προβλεφθούν πιθανώς μερικές δυσκολίες με τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 3 και 12 Νοεμβρίου, ο Δίας και ο Ποσειδώνας προκαλούν καρμικές ρήξεις και προκλήσεις μεταξύ σας. Ίσως να χρειαστεί να δώσεις πολύ περισσότερο από όσο λαμβάνεις και δεν είναι όσο συναισθηματικά ανοικτοί όσο θα ήθελες να είναι.

Είναι πιθανό να υπάρξουν πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση σου με τους Σκορπιούς που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 22 Νοεμβρίου, επειδή αυτοί οι Σκορπιοί επηρεάζονται από την απρόβλεπτη Σελήνη.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links