blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 1.8  Ψήφοι: 5
Αποτελέσματα για
Δίδυμοι-Ταύρος
Ταιριάζουν40%

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Γενικά, τα ζώδια που ακολουθούν το ένα μετά από το άλλο είναι πολύ διαφορετικά, το ένα έχει ότι δεν έχει το άλλο. Ο Δίδυμος; Ναι, κινητικότητα, προσαρμογή, ποικιλία, καινούργιο, ελαστικότητα σε χαρακτηρίζουν σίγουρα! Στο άλλο άκρο όμως βρίσκεται ο γήινος Ταύρος! Ζήτα από την Γη ό,τι μα ό,τι θέλεις, αλλά ποτέ να κινηθεί και ειδικά να πετάξει σαν φτερό στον άνεμο όπως το κάνεις εσύ. Εσύ προτιμάς να βγαίνεις, ο Ταύρος αγαπάει το σπίτι! Σιγά σιγά αρχίζεις να καταλαβαίνεις; Εσύ καταφέρνεις ένα σωρό πράγματα ταυτόχρονα με επιτυχία κιόλας, ο Ταύρος με το ζόρι ξεκινάει κάτι και κάθεται να φτιάξει τις λεπτομέρειες! Αποφασίζει και πράττει πολύ δύσκολα, είναι πολύ αργός σε αντίθεση με σένα! Λες και σου έρχεται καμία φορά να τον σκουντήξεις! Αλλά προσοχή, η Γη δονείται, δύσκολα βέβαια αλλά όταν το κάνει το ξέρουμε όλοι τι μας περιμένει! Σεισμός!!!

Για να αλλάξεις έναν Ταύρο χρειάζεσαι την υπομονή ή ενός ζωδίου της Γης ή του Νερού! Είναι απλό το γιατί, γιατί δε μπορεί να καταλάβει πως κάποιος μπορεί να κινείται τόσο γρήγορα, να σκέφτεται τόσο γρήγορα, να ζει με τόση ένταση. Ο Ταύρος είναι πολύ σταθερός για ένα ανοιξιάτικο αεράκι όπως είσαι εσύ! Είναι ριζωμένος στην Γη για αυτό δε μπορεί να κρατήσει τους δικούς σου ρυθμούς!

Αν θα ξέρεις να τον πάρεις με το μαλακό, να έχεις υπομονή, να προσαρμόζεσαι, θα έχεις κάτι στα χέρια σου που ποτέ δε σκέφτηκες ότι θα αποκτήσεις γιατί θα φέρει τάξη στη ζωή σου, θα σου μάθει τι πάει να πει βαθιά αγάπη και θα σε προσέχει πάντα! 

Ερωτικά; Ο ανεξέλεγκτος πόθος σου θα τρομάξει λίγο τον Ταύρο. Λίγο πιο ήρεμα. Αλλά αν θα το κάνεις όπως πρέπει, τα άστρα σου εγγυώνται ότι αυτό που θα ανακαλύψεις στο τέλος της διαδρομής, θα είναι ο πιο όμορφος έρωτας. Ο κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα και αυτό τα λέει όλα. Ακόμα και εδώ έχει αυτό που εσύ δεν έχεις. Τον έρωτα τον κάνει τέχνη και επειδή έχει υπομονή είναι πολύ καλός στα προκαταρκτικά. Αυτός είναι ο λόγος που ένας Ταύρος θα σε πάει στον έβδομο ουρανό! Αλλά εκεί που χάνει είναι η φαντασία, τα παιχνίδια και οι ιδέες που είναι τα όπλα σου! Και να μην ξεχνιόμαστε! Ο Ταύρος θέλει να είσαι πιστός για όλη σου τη ζωή γιατί η σταθερότητα τον χαρακτηρίζει σε όλα όσα κάνει!

Με ποιούς Ταύρους ταιριάζει περισσότερο ο Δίδυμος

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 20 και 29 Απριλίου συνδυάζονται αρκετά καλά με εσένα.

Ο μακράν καλύτερος συνδυασμός για σένα είναι με Ταύρους γεννημένους μεταξύ 30 Απριλίου και 10 Μαΐου. Τα γενέθλιά τους επηρεάζονται έντονα από τον Ερμή, το δικό σου κυβερνήτη. Αυτό σημαίνει ότι θα αισθανθείτε ότι και οι δυο σας έχετε πολλά παρόμοια στοιχεία.

Ταύροι που γεννήθηκαν μεταξύ 11 και 21 Μαΐου θα έχουν μια σταθεροποιητική επιρροή πάνω σου. Σε μικρές δόσεις θα απολαύσεις μία ηρεμία, αλλά μπορεί να αρχίσεις σύντομα να αισθάνεσαι ότι η σχέση σας βαραίνει ή ότι σε πνίγει.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links