blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 4
Αποτελέσματα για
Δίδυμοι-Παρθένος
Ταιριάζουν60%

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Δίδυμοι και Παρθένος: Ατίθασος Αέρας και Σκεπτόμενη Γη μαζί… Άραγε πόσο θα κρατήσει μέχρι ο ένας από τους δυο να πει τέρμα;

Καλά, το ξέρουμε όλοι ότι δεν είστε ένα κλασικό αστρολογικό ζευγάρι, ο Αέρας με την Γη δεν έχουν και πολλά πάρε δώσε.. ΑΛΛΑ!!! Αν θέλεις οπωσδήποτε μία σχέση με κάποιον που είναι τόσο διαφορετικός από σένα ( και να μου πεις γιατί όχι;), μην ξεχνάς ότι και οι δύο επηρεάζεστε από τον Ερμή. Μίλα του! Επικοινώνησε! Γιατί ούτως ή άλλως σε αυτόν τον τομέα είσαι από τους καλύτερους και μεταξύ μας, αυτό κάνει οποιαδήποτε σχέση να πηγαίνει καλά.

Είναι αλήθεια ότι ο Ερμής επηρεάζει διαφορετικά αυτά τα δύο ζώδια, τους Διδύμους στην επικοινωνία και τον Παρθένο στην σκέψη… Βεβαίως το γεγονός ότι σας κυβερνάει και τους δύο είναι ένα συν στην σχέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι όλα ρόδινα και δεν χρειάζονται αρκετές προσπάθειες. Αυτό όμως που σε τρελαίνει και σε κάνει να χάνεις τη υπομονή σου, είναι το γεγονός ότι ο Παρθένος χρειάζεται χρόνο για να σκεφτεί και να επεξεργαστεί αυτά που του λένε και αυτός είναι και ο λόγος που σε κάνει να νομίζεις ότι πολύ απλά δεν καταλαβαίνει τι του λες. Σε πληροφορώ όμως ότι δεν είναι καθόλου έτσι.

Εκεί που κερδίζει σίγουρα ο Παρθένος είναι στο ότι δεν είναι ένα κτητικό ζώδιο και ούτε ζητάει πολλά. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αγγίξει την ελευθερία σου. Ένα άλλο συν που έχει είναι η οργάνωση και η προσοχή που δίνει στις λεπτομέρειες, κάτι που εσένα σου λείπει και όχι μόνο αυτό, εσύ το θεωρείς και ελάττωμα. Έναν Παρθένο τον τρομάζει σαφώς η άστατη ζωή σου και ταυτόχρονα θαυμάζει την παιδικότητα σου. Όμως κάποια στιγμή θα του φανείς ανώριμος γιατί παραείναι συντηρητικό ζώδιο.

Ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ την σχέση σας, είναι η ευκολία που έχετε στο να προσαρμόζεστε σε οποιαδήποτε κατάσταση, παρόλο που σαν ζώδιο ο Παρθένος έχει την τάση προς σταθερότητα πιο πολύ από σένα, αλλά δεν θα βλάψει να αποκτήσεις και εσύ λίγο παραπάνω!!!

Αν ερωτευτείς Παρθένο μην ξεχάσεις ότι σχεδόν πάντα είναι πιστός, δίνεται ολοκληρωτικά, αλλά τον χαρακτηρίζει η κριτική γιατί παίρνει τα πάντα στα σοβαρά. Αυτό μπορεί να σε κάνει να γκρινιάζεις πιο συχνά από ότι πρέπει γιατί δεν είσαι άτομο που μπαίνει σε καλούπι.

Ερωτική ζωή; Δεν θα ήταν μία έκπληξη αν μετά από τόσες συζητήσεις που κάνετε ξεχάσετε ότι είναι σημαντικό και το ερωτικό κομμάτι. Αν όμως αφήσετε τα λόγια και περάσετε στην πράξη, μην ξεχνάς ότι ένας Παρθένος έχει τόσο πάθος μέσα του και δίνει τα πάντα στο κρεβάτι. Πρέπει να έχεις όμως μεγάλη υπομονή γιατί θα κομπλάρει λίγο!

Έχεις πολύ καλή αλληλεπίδραση με τους Παρθένους που γεννήθηκαν μεταξύ 24 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου, λόγω συν-κυβέρνησης του Ερμή. Αυτός είναι ο δικός σου κυβερνών πλανήτης . Υπάρχει μεγάλη πνευματική συμπάθεια μεταξύ των δυο σας. Θα κυνηγήσουν την τελειότητα, όμως, εκεί εσύ θα παραβλέψεις τις λεπτομέρειες. Συμβιβασμός θα είναι η λέξη κλειδί για αυτόν τον συνδυασμό. Και από τις δύο πλευρές.

Με ποιούς Παρθένους ταιριάζει περισσότερο ο Δίδυμος

Οι Παρθένοι που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 22 Σεπτέμβρη συν-κυβερνώνται από την Αφροδίτη, επίσης, συνεργάτης πλανήτης - αυτός ο συνδυασμός θα μπορούσε να έχει σαν αποτέλεσμα ένα αληθινό ειδύλλιο. Αυτό είναι ένας κλασικός συνδυασμός αγάπης. Οι Παρθένοι έχουν μία προσγειωμένη προσέγγιση της ζωής που θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εσένα οικονομικά. 

Εκείνοι οι Παρθένοι που γεννήθηκαν μεταξύ 3 Σεπτεμβρίου και 12 Σεπτεμβρίου θα έχουν μια ισχυρή πνευματική σχέση με εσένα και θα είναι υπέροχοι σύμβουλοι σου. Μπορεί να μην έχουν τόση ευφράδεια ή να μην είναι τόσο μορφωμένοι όσο εσύ, αλλά θα βρουν τις σωστές λέξεις - σιγουρέψου ότι θα ακούσεις. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο από μία φιλία ή από μία ερωτική σχέση.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links