blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 13
Αποτελέσματα για
Καρκίνος-Ταύρος
Ταιριάζουν80%

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Μία σχέση που μπορεί να πετύχει επειδή έχετε και οι δύο κοινές τάσεις και προτιμήσεις, με άλλα λόγια, ταιριάζετε αρκετά!!

Ο Ταύρος είναι σταθερός, αισθησιακός και πολύ πιστός : Καρκίνε, ζηλιάρη, η τύχη σου χτυπάει την πόρτα ! Η ανάγκη σας για σταθερότητα, συναισθηματική και οικονομική, σας φέρνει κοντά. Κάθε φορά που εσύ κολυμπάς σε έναν ωκεανό γεμάτο μπερδεμένα και αντικρουόμενα συναισθήματα, ένας Ταύρος θα σε σώζει και θα σε φέρνει σε μία λίμνη με ήσυχα νερά.

Ο Ταύρος είναι επίσης κυκλοθυμικός, έτσι είναι πολύ πιθανό να έχετε εξάρσεις διαμάχης.

Μπορείτε επίσης να κάνετε δώρα στον Ταύρο. Μπορείτε σιγά-σιγά να επιφέρετε τις αλλαγές, που ο Ταύρος έχει ανάγκη στην πορεία του για την πνευματική ανάπτυξη. Αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν συνήθως ομαλά, χωρίς μεγάλο πρόβλημα.

Προσοχή μόνο σε ένα πράγμα! Μην ξεχνάς ποτέ να του εξηγήσεις πως νιώθεις και πως αντιλαμβάνεσαι εσύ τη συγκίνηση, τα συναισθήματα, για να μη σε πληγώσει χωρίς να το θέλει. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που λέει αρκετά συχνά αυτά που σκέφτεται και παρόλο που ξέρει σίγουρα να χειρίζεται τα πάντα με πολύ τακτ σε οποιονδήποτε, είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί πληγώθηκε ένας απαιτητικός Ταύρος.

Και σεξουαλικά ταιριάζετε: ο Ταύρος είναι πολύ ευαίσθητος και αισθησιακός. Ευτυχώς έχει μια ελκυστική φωνή!!! Θα ρωτήσεις γιατί ευτυχώς; Και όμως ναι !! Όλοι ξέρουμε πόσο σου αρέσει να ακούς λόγια αγάπης!! Και σίγουρα ένας Ταύρος θα ικανοποιήσει την απέραντη φαντασία σου!! Θα περάσετε άπειρο χρόνο μαζί γιατί  σας ενώνει το πάθος για ευαισθησία! Η ζήλεια και η κτητικότατα σας φέρνουν κοντά, πράγμα που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν περίεργο.

Με ποιούς Ταύρους ταιριάζει περισσότερο ο Καρκίνος

Γενικά οι Ταύροι λειτουργούν καλά ως φίλοι, αλλά με εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 11 και 21 ​​Μάιου μπορείτε να χτίσετε μια ασφαλή σχέση. Ξέρουν πώς να ηρεμήσουν τις κυμαινόμενες συναισθηματικές καταστάσεις σας. Με αυτούς τους Ταύρους, μπορείτε να βρείτε όλα αυτά που ζητάτε από την άποψη της εσωτερικής και οικονομικής μελλοντικής ασφάλειας. Το μόνο που λείπει είναι ο αυθορμητισμός. Με κάθε άλλο τρόπο, αυτή η σχέση θα σας ολοκληρώσει σε όλα τα επίπεδα.

Οι Ταύροι που γεννήθηκαν μεταξύ 20 και 29 Απριλίου θα αρχίσουν από καλοί φίλοι, αλλά θα χάσουν αργότερα τη συγκέντρωση ή θα αρχίσουν να ενεργούν  ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Η επικοινωνία είναι σημαντική για τους εν λόγω Ταύρους. Αν δε σας ενδιαφέρει η ανταλλαγή ιδεών και να ακούτε τι έχουν να πουν, αυτός ο συνδυασμός δε θα είναι καλός για σας.Αν είστε ένας άντρας Καρκίνος, αυτοί οι Ταύροι θα σας «πιάσουν κορόιδο» στο να ξοδέψετε πολλά χρήματα για δώρα ή για να τους βοηθήσετε οικονομικά όταν είναι σε μπελάδες. Αυτό είναι ασυνήθιστο γιατί ο Ταύρος είναι γενικά ένα σταθερό ζώδιο οικονομικά. Σιγουρευτείτε πως έχετε ορίσει σαφή όρια από την αρχή.

Γοητεύεστε από Ταύρους που γεννήθηκαν μεταξύ 30 Απριλίου και 10 Μαΐου κι αυτό γιατί το γρήγορο πνεύμα τους σας αρέσει. Οι δύο σας θα δημιουργήσετε μια εξαιρετική φιλία και θα περάσετε καλά βγαίνοντας έξω και γνωρίζοντας ενδιαφέροντες ανθρώπους. Και οι δύο αγαπάτε την ιδέα της επέκτασης του κύκλου των φίλων σας. Η πρώτη σας επιλογή είναι η ψυχαγωγία μέσα στο σπίτι.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links