blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
Αποτελέσματα για
Καρκίνος-Κριός
Ταιριάζουν45%

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Νερό και Φωτιά, σαν δύο αντίθετους πόλους. Δεν ξέρω που βρήκες τον Κριό σου, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να αντέχεις το παιδί των ζωδίων. Θεωρητικά θα σου λέγαμε ούτε να σκεφτείς να κάνεις κάτι! Γιατί; Να πάρουμε με την σειρά τα επειδή!

Μάλλον ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, γιατί ο Καρκίνος έχει την τάση να είναι υπερπροστατευτικός ενώ ο Κριός έχει σίγουρα ανάγκη από πολύ πολύ αγάπη και προσοχή. Θα ανακαλύψεις όμως πολύ σύντομα ότι του Κριού του αρέσει η ευθύτητα. Δε μπαίνει βαθειά στον κόσμο των συναισθημάτων όπως το κάνεις εσύ και για αυτό το λόγο, θα χρειαστεί να έχεις απίστευτη υπομονή και να δεχτείς πολλά πράγματα που δεν ταιριάζουν στην φύση σου όπως : κριτικές γεμάτες ειλικρίνεια στις οποίες ο Κριός είναι ειδικός, μία συμπεριφορά που θα σε πληγώσει γιατί η ευαισθησία σου χρειάζεται την αλήθεια αλλά μόνο ειπωμένη με τακτ, κάτι που δεν χρησιμοποιεί ο Κριός. Αλοίμονο αν τσακωθείτε!! Κάνει τα πάντα να κερδίσει και δε θα καταλάβει καν αν σε πλήγωσε, όχι ότι τον ενδιαφέρει κιόλας!

Ο Κριός δρα, αντιδρά και αποφασίζει πολύ γρήγορα. Εσύ είσαι πολύ πιο προσεκτικός και άμα θα μπορέσεις να τον επηρεάσεις σε αυτό το κομμάτι θα είναι όλα καλά, αλλά θα χρειαστείς πολύ υπομονή!

Εσύ χρειάζεσαι σταθερότητα, ο Κριός ψάχνει νέους κόσμους. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω που συναντηθήκατε γιατί είναι τόσο διαφορετικά τα ενδιαφέροντά σας!! Για τoν Κριό η φλόγα του έρωτα πρέπει να είναι όπως στην αρχή γιατί έτσι και σβήσει, έστω και λίγο… θα τον βρεις αλλού!

Το σεξ είναι πολύ «καυτό» με έναν Κριό, ειδικά στην αρχή αλλά ούτε εδώ σε βλέπω πολύ ευχαριστημένο!!! Πρέπει να καταλάβεις ότι θα του είναι σχεδόν αδύνατον να κατέβει στα βάθη του κόσμου των συναισθημάτων σου!! Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχει την αναγκαία υπομονή! Και να την έχει, θα βαρεθεί γιατί ο ρυθμός και η ένταση με την οποία ζει, εσένα σε κουράζουν απίστευτα!

Με ποιούς Κριούς ταιριάζει περισσότερο ο Καρκίνος

Αν και Καρκίνος και Κριός δεν είναι το ιδανικό ταίρι από άποψη στοιχείων, έχετε ισχυρές καρμικές σχέσεις με Κριούς που γεννήθηκαν μεταξύ 21 και 30 Μαρτίου.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 31 Μαρτίου και 10 Απριλίου συν-κυβερνώνται από τον Ήλιο, τον οικονομικό κυβερνήτη σας. Αυτό είναι πιθανό να είναι μια οικονομική ένωση και όχι μια ρομαντική, εκτός αν δουλέψετε για την ανάπτυξη της συναισθηματικής και σεξουαλικής αλληλεπίδρασης ανάμεσά σάς.

Η ομάδα που γεννήθηκε μεταξύ 11 και 19 Απριλίου, είναι μια πρόκληση στα περισσότερα επίπεδα, αν και ο Δίας θεωρείται ένας φιλικός πλανήτης και συγκυβερνά αυτούς τους Κριούς. Αν μπορείτε να δώσετε σε αυτούς τους Κριούς την ελευθερία που χρειάζονται, αυτή η σχέση μπορεί να λειτουργήσει. Ωστόσο, ο συνδυασμός αυτός μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας. Μπορεί να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να τους εξυπηρετήσετε και να εργαστείτε σκληρά για να εκπληρώσετε τις ανάγκες τους. Επίσης, αυτοί οι Κριοί μπορεί να είναι αρκετά εγωιστές και να έχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων. Το να τους ζητήσετε να δεσμευτούν θα μπορεί να είναι μια μεγάλη υπόθεση. Θέλετε ένα σταθερό τρόπο ζωής και ο Κριός μπορεί να είναι πολύ μακριά απ’ αυτό.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links