blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 4
Αποτελέσματα για
Καρκίνος-Δίδυμοι
Ταιριάζουν55%

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Καλύτερα όχι, θα έλεγαν τα άστρα…Ο Καρκίνος αγαπάει το σπίτι και οι Δίδυμοι δε μπορούν να ζήσουν χωρίς τηλέφωνο και επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς. Πολύ δύσκολη αυτή η ένωση και συμβίωση. Αυτά που ψάχνεις εσύ, δηλαδή ηρεμία και σταθερότητα τρομάζουν τους Δίδυμους. Για αυτούς οι αλλαγές  είναι τα πάντα και τους κάνουν να ζούνε με τόση ένταση ώστε ένας Καρκίνος δίπλα τους δε θα αντέξει για πολύ.

Δίδυμοι και κλεισμένοι μαζί σου στο σπίτι; Που τέτοια τύχη; Κινούνται τόσο πολύ που δεν έχουν καν χρόνο να φωλιάσουν εκεί που εσένα σου αρέσει τόσο πολύ να περνάς τον χρόνο σου, ανάμεσα στους τέσσερις τοίχους δηλαδή.

Τώρα εξαρτάται και τι ακριβώς ψάχνεις εσύ. Ο κλασικός Καρκίνος ψάχνει πάντα τη σταθερότητα! Αλλά αν ψάχνεις τη δράση, τη διασκέδαση, την συναρπαστική ζωή, τότε βρήκες τον άνθρωπό σου!! Τρέλες, κουτσομπολιά, καινούργιες ιδέες; Η πηγή για όλα αυτά είναι οι Δίδυμοι. Έλα όμως που δεν αντέχεις για πολύ καιρό τέτοιες καταστάσεις και θα έρθει η στιγμή που θα πεις για τους Διδύμους ότι δεν είναι στα καλά τους. Εσύ, θα προσπαθήσεις να τους καταλάβεις αλλά η σταθερότητα που σε χαρακτηρίζει είναι ένα στοιχείο που για σένα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει. Αυτό σε κάνει πάντα να θέλεις να ζεις πιο κοντά στην Γη παρά να περιπλανιέσαι στον Αέρα.

Δέκα δευτερόλεπτα για τους Διδύμους; Είναι σαν μία ολόκληρη ζωή και αυτό επειδή ζούνε τόσο έντονα το παρόν που ακόμα και αυτό το δευτερόλεπτο μετράει. Δε μπορούν να καταλάβουν ούτε τα συναισθήματά σου, ούτε τις προθέσεις σου. Είστε τόσο μα τόσο διαφορετικοί και αντιλαμβάνεστε ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα με τόσο διαφορετικό τρόπο, που θα νομίζεις ότι είναι ψυχροί και αδιάφοροι. Τους απομακρύνει σίγουρα η υπερευαισθησία και η ζήλεια σου, γιατί τους κυριεύει η λογική.

Σεξουαλικά; Και εδώ είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα ειδικά όταν περάσει η αρχική έλξη. Για τους Διδύμους, το σεξ είναι ένα καταπληκτικό άθλημα, που πρέπει να γίνει χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς. Δράση και μόνο δράση. Θα αναρωτηθείς, μα δεν αγαπάνε; Βεβαίως!! Αλλά εκεί που εσύ νιώθεις με την καρδιά, αυτοί νιώθουν με το μυαλό ! Αναλύουν τα πάντα τόσο πολύ ακόμα και το σεξ και τον έρωτα, που θα σβήσουν την φωτιά του πάθους!

Με ποιούς Διδύμους ταιριάζει περισσότερο ο Καρκίνος

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα με τους Διδύμους που γεννήθηκαν μεταξύ 22 Μαΐου και 1 Ιουνίου, γιατί οι απόψεις σας για τα χρήματα θα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Μπορεί να φαίνεται περίεργο να μιλάμε για χρήματα, για την οικονομική φιλοσοφία σας με κάποιον στην αρχή μιας σχέσης, αλλά και οι δύο πρέπει να καταλάβετε ποια είναι η θέση του άλλου.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 2 και 12 Ιουνίου θα είναι καλύτεροι ως φίλοι από ότι ως εραστές. Αυτό συμβαίνει επειδή η Αφροδίτη επηρεάζει έντονα τον τομέα της φιλίας σας. Είναι πιθανό να αισθανθείτε μια άμεση έλξη.

Να είστε προσεκτικοί με Διδύμους που γεννήθηκαν μεταξύ της 13ης και της 21ης ​​Ιουνίου. Έλκεστε έντονα από αυτούς τους ανθρώπους σεξουαλικά, αλλά θα πρέπει να έχετε μια ισχυρή συναισθηματική και υλική βάση για να λειτουργήσει η σχέση μακροπρόθεσμα. Οι Δίδυμοι είναι σε τελική ανάλυση, ένα μάλλον επιπόλαιο ζώδιο, και εσείς χρειάζεστε ασφάλεια και σταθερότητα.

Ο ενθουσιασμός που φέρνει ένας Δίδυμος στη ζωή σας είναι αδιαμφισβήτητος, αλλά να θυμάστε, κανένας μήνας του μέλιτος δε διαρκεί για πάντα. Ο συμβιβασμός είναι η λέξη κλειδί, εάν και οι δυο σας θέλετε να λειτουργήσει αυτή η σχέση.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links