blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 3
Αποτελέσματα για
Κριός-Παρθένος
Ταιριάζουν40%

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Είστε Κριός και είναι Παρθένος. Ο ψυχρός, κριτικός και τελειομανής Παρθένος είναι δύσκολη περίπτωση για σας. Λειτουργεί με τόσο διαφορετικό τρόπο που μπορεί να παραξενευτείτε μέχρι και να εκνευριστείτε από τη στάση του. Θα μπορούσατε ακόμα και να θυμώσετε πολύ με τις ηθικές συμπεριφορές τους.

Εξετάζοντάς το από την πλευρά του Παρθένου, η γρήγορη και παρορμητική φύση σας του προκαλεί σύγχυση. Εσάς, δε σας απασχολεί τι σκέφτονται οι άλλοι και πολλές φορές λέτε την αλήθεια κατά πρόσωπο, αλλά αυτό δε θα λειτουργήσει θετικά μαζί του. Άρα λοιπόν, αυτός ο συνδυασμός είναι για τους τολμηρούς. Σκεφτείτε το καλά πριν το τολμήσετε.

Αν κι αυτά που αναφέραμε μέχρι τώρα, σας παρουσιάζουν ως αταίριαστα ζώδια, υπάρχει ακόμα ελπίδα. Μπορείτε να μάθετε πολλά από την τάξη και τη σχολαστικότητα του Παρθένου. Σίγουρα θα επωφεληθείτε, εφαρμόζοντας λίγη από την πρακτικότητα και την τάξη του στη δική σας ζωή.

Όπως συμβαίνει και στα άλλα ζώδια της γης, τους Ταύρους και τους Αιγόκερους, ο Παρθένος σχετίζεται περισσότερο με τους οικονομικούς και εργασιακούς τομείς της ζωής σας. Υπάρχουν πολλά μαθήματα που θα πάρετε ο ένας απ’ τον άλλο σ’ αυτό το κομμάτι. Αν είστε αρκετά ανοιχτοί και πρόθυμοι να δεχτείτε συμβουλές, ένας Παρθένος θα σας προσφέρει πολλά σ’ αυτόν τον τομέα, θα σας μάθει πώς να βάζετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας. Αν κι ο Παρθένος φανεί εξίσου ανοιχτόμυαλος, θα μάθει από εσάς πώς να παίρνει ρίσκα και πώς να βάζει περισσότερη ενέργεια σε μία εργασία.

Αν αποφασίσετε να συνεργαστείτε, ο συνδυασμός θα μπορούσε να είναι πολύ επιτυχημένος, γιατί ο Παρθένος θα σας υποστηρίξει απόλυτα. Άλλωστε, αυτό που αναζητά είναι η τελειότητα. Θα μπορούσατε να τους χαρακτηρίσετε  σχολαστικούς, αλλά δε χρειάζεται να είστε τόσο επικριτικοί απέναντί του.

Ένα μεγάλο συν είναι ότι ο Παρθένος θα ενθουσιαστεί ακούγοντας τις ιδέες σας και θα τις λάβει σοβαρά υπόψην. Στη συνέχεια θα τις σκεφτεί και θα τις επεξεργαστεί, έτσι ώστε να λειτουργούν στην πράξη. Σ’ αυτό το επίπεδο και οι δυο σας θα εκπλαγείτε από το πόσο καλή δουλειά μπορείτε να κάνετε μαζί.

Η ευθύτητά σας και το ειλικρινές, λιτό στυλ που διαθέτετε, είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με το σύνθετο, πνευματικό και παραγωγικό μυαλό του Παρθένου. Οι δυο σας έχετε παρόμοια ιδανικά αλλά εκφράζετε τις απόψεις σας και ζείτε με πολύ διαφορετικούς τρόπους.

Αυτή η διαφορά στο στυλ είναι ιδιαίτερα αισθητή και στη σεξουαλική σας επαφή. Ο Παρθένος σε σχέση με την ωμή και πρωτόγονη δική σας προσέγγιση, είναι ίσως υπερβολικά περιποιημένος και “καθωσπρέπει”. Αλλά μην ξεχνάτε ότι γεννήθηκε για να υπηρετεί, όπως εσείς για να καθοδηγείτε, οπότε θα μπορούσε να υπάρξει συμβατότητα μεταξύ σας.

Με ποιούς Παρθένους ταιριάζει περισσότερο ο Κριός

Μη βιαστείτε να βγάλετε αρνητικά συμπεράσματα αν νιώσετε έλξη για έναν Παρθένο, γιατί μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά μ’ αυτούς που είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μεταξύ 13 και 23 Σεπτεμβρίου.

Προσπαθήστε να αποφύγετε μια σχέση με αυτούς που γεννήθηκαν 3 με 13 Σεπτεμβρίου, γιατί θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος συνδυασμός.

Με εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 24 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου υπάρχουν αρκετά σημεία στα οποία θα μπορούσατε να ταυτιστείτε, όποτε θα μπορούσατε άνετα να τους δώσετε μια ευκαιρία.

Ο Χάρτης Της Σχέσης Σας - Συναστρία

Για να είστε βέβαιοι ότι ταιριάζετε, αν γνωρίζετε την ημερομηνίας γέννησης του συντρόφου σας, δείτε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης σας και μάθετε με ακρίβεια πως θα επηρεάζει ο ένας τον άλλον με βάση τα προσωπικά ωροσκόπια σας στη συναστρία.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links