blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 10
Αποτελέσματα για
Σκορπιός-Κριός
Ταιριάζουν50%

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Δύναμη είναι το όνομα του παιχνιδιού όταν ένας Σκορπιός και ένας Κριός ενώσουν τις δυνάμεις τους. Το πώς θα χρησιμοποιήσετε την εξουσία αυτή, θα καθορίσει πόση ευτυχία θα έχετε μαζί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μάχη των «θέλω» είναι πιθανή, αφού ο Κριός έχει την ίδια φωτιά και σκοπιμότητα, όπως εσύ.

Και φυσικά, όταν τα στοιχεία σας αναμειγνύονται, έχετε μία πολύ καυτή υπόθεση. Στην πραγματικότητα, αυτή μπορεί να είναι αρκετά καυτή σχέση. Αμέσως ο ένας θα νιώσει έλξη για την παθιασμένη και σεξουαλική πλευρά του άλλου. Ο Σκορπιός θα ενθουσιάσει τον θερμόαιμο Κριό και εκείνος θα ενισχύσει την επιθυμία σου να εξερευνήσετε νέες δυνατότητες. Είστε τόσο ισχυρογνώμονες με μοναδικές προσωπικότητες και οι δύο, ώστε ο συμβιβασμός θα είναι σημαντικός αν θέλετε να δώσετε μία ευκαιρία στη σχέση.

Φαίνεται ότι η σεξουαλικότητα θα κυριαρχήσει αυτή τη σχέση. Ο Άρης, ο οποίος σε επηρεάζει, επηρεάζει το χαρακτήρα του Κριού επίσης. Έχετε τόσα κοινά χαρακτηριστικά! Ωστόσο, ο Κριός θα είναι δύσκολο να διαπραγματευτεί και να έρθει σε συνεννόηση μαζί σου, ιδιαίτερα στη ζωή του σπιτιού και στις εσωτερικές υποθέσεις.

Αυτός θα θέλει το σπίτι να είναι ένα κέντρο του ενθουσιασμού και ο προορισμός για ένα ατελείωτο ρεύμα επισκεπτών. Εσύ, από την άλλη πλευρά, είσαι πολύ μυστικοπαθής και ιδιωτικός, θα θέλεις το σπίτι σας να είναι ένα καταφύγιο ή λιμάνι και όχι ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός. Αυτό θα δημιουργήσει συγκρούσεις.

Θα είστε σε μία συνεχή διαμάχη γιατί και οι δύο είστε τόσο αποφασισμένοι και ισχυροί που δεν θα κάνετε πίσω και θα υποστηρίζει ο καθένας τις δικές του απόψεις για την ζωή. Το ξέρω και οι δύο θέλετε να αποδείξετε ότι είστε ανώτεροι αλλά παρόλα αυτά η ένταση μεταξύ σας θα εξαφανιστεί! Πως όμως; Και βέβαια με φιλιά και τρυφερότητα πάνω από όλα! Και νομίζετε ότι δεν έχω καταλάβει γιατί προκαλείτε ο ένας τον άλλον; Για να φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα μετά!

Με ποιούς Κριούς ταιριάζει περισσότερο ο Σκορπιός

Θα έχεις έναν φλογερό και δυναμικό συνδυασμό με Κριούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 21 και 30 Μαρτίου. Δεν θα επηρεαστούν από τα παιχνίδια σου για συναισθηματικό έλεγχο. Εάν μπορείς να τους δώσεις το χώρο που χρειάζονται, η υπέροχη σεξουαλική σχέση σας θα αντισταθμίσει τα άλλα θέματα.

Όσοι Κριοί γεννήθηκαν μεταξύ 31 Μαρτίου και 10 Απριλίου ενδέχεται να προσπαθήσουν να σε κυριαρχήσουν, ειδικά στη δουλειά και σε άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες, πράγμα που θα σε ενοχλήσει αρκετά. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας καταστροφικός συνδυασμός, αν δεν σου αρέσει να σου κάνουν υποδείξεις.  

Οι Κριοί που έχουν γεννηθεί από τις 11 έως τις 19 Απριλίου είναι ίσως οι καταλληλότεροι για εσένα, επειδή έχουν έντονη την κυριαρχία του Δία και του Τοξότη. Έχεις πολύ ισχυρές συναισθηματικές και καρμικές σχέσεις με Κριούς που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links