blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
Αποτελέσματα για
Ταύρος-Σκορπιός
Ταιριάζουν85%

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Οι περισσότεροι Ταύροι έλκονται τρελά από το αντίθετο ζώδιό τους. Η ισχυρή ορμή και η μαγνητική απήχηση του Άρη και του Πλούτωνα, με γνώμονα τον Σκορπιό, μπορεί να αποδειχτούν ακαταμάχητες. Σίγουρα τα αντίθετα έλκονται.

Η πρώτη συνάντηση με ένα Σκορπιό θα είναι συντριπτική. Θα νοιώσεις περίπλοκα από τα κύματα του πάθους που θα εισπράξεις όταν θα βρεθείς κοντά του, έστω κι αν δεν τον γνωρίζεις ακόμη. Ο Σκορπιός θα αισθανθεί αντίστοιχα, καθώς υπάρχει αδιαμφισβήτητη σχέση ανάμεσα στον Άρη και την Αφροδίτη.

Πρόκειται για ένα σταθερό ζώδιο του νερού (πάγος). Η δράση του πάνω στη γη σε αυτή την περίπτωση δε θα είναι εντελώς ρευστή. Η κρύα ακαμψία του θα έρθει σε αντίθεση με τη γήινη προσέγγισή σου. Θα συμφωνήσετε σε κάποια πράγματα, αλλά πολλές φορές θα διαφωνήσετε σε άλλα και συχνά θα έρχεστε σε αντιπαράθεση. Εάν θέλετε η σχέση σας λειτουργήσει μακροπρόθεσμα, θα πρέπει κι οι δύο να μάθετε να δέχεστε την άποψη του άλλου, ακόμα κι όταν διαφωνείτε με αυτή.

Ο Σκορπιός θα εκφράσει την αγάπη του μέσα από το σεξ. Αυτό μπορεί να σε κολακεύσει στην αρχή, όμως θα χρειαστείς σύντομα περισσότερη στοργή κι ευαισθησία. Αν δεν υπάρξει, ίσως να μην μπορέσεις να παραμείνεις στη σχέση, αφού θα είναι πάρα πολύ έντονη. Άλλωστε, τα θέλω σου δεν περιορίζονται μόνο στο σεξ!

Τα συν εδώ είναι ότι ο Σκορπιός θα σε βοηθήσει να εξερευνήσεις εκείνη την πλευρά του εαυτού σου, όπου η αγάπη και ο αισθησιασμός μπορούν να φτάσουν στην κορυφή τους, ενώ εσύ μπορείς να τον φέρεις σε επαφή με την πιο ευαίσθητη πλευρά του και να του μάθεις να αφήνεται.

Παραδόξως, αυτός ο συνδυασμός θα φέρει αναταράξεις στον τομέα του χρήματος και του ελέγχου του. Αν και θα αγαπήσετε ο ένας τον άλλο, τα ζητήματα αυτά θα γίνουν ένα σημαντικό πεδίο δοκιμασίας για τους δυο σας. Πρέπει να γίνει μια αμοιβαία προσπάθεια σ’ αυτόν τον τομέα.

Με ποιούς Σκορπιούς ταιριάζει περισσότερο ο Ταύρος

Οι περισσότεροι Σκορπιοί θα περάσουν καλά με έναν Ταύρο, αλλά εκείνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 24 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου είναι ιδανικοί. Θα δέσετε συναισθηματικά, ψυχικά και σεξουαλικά. Μπορείς να δεσμευτείς και να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια μαζί τους.

Με εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 3 και 12 Νοεμβρίου, καλά θα κάνεις να περιορίσεις τη σχέση σε φιλικό επίπεδο. Μπορεί μεν να υπάρχει μια ισχυρή πνευματική και καρμική πτυχή ανάμεσά σας, όμως ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης του ιδεαλισμού που τους κυβερνά, θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις στην υλιστική σου πλευρά.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 22 Νοεμβρίου δύσκολα θα δέσουν μαζί σου. Είναι οι κλασικοί Σκορπιοί, ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Εσύ όμως, αναζητάς μεγαλύτερη συνέπεια και σταθερότητα από ο,τι οι περισσότεροι από αυτούς μπορούν να σου προσφέρουν.

Ο Χάρτης Της Σχέσης Σας - Συναστρία

Για να είστε βέβαιοι ότι ταιριάζετε, αν γνωρίζετε την ημερομηνίας γέννησης του συντρόφου σας, δείτε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης σας και μάθετε με ακρίβεια πως θα επηρεάζει ο ένας τον άλλον, με βάση τα προσωπικά ωροσκόπια σας στη συναστρία.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links