blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3.6  Ψήφοι: 5
Αποτελέσματα για
Καρκίνος-Ζυγός
Ταιριάζουν78%

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Είσαι τυχερός που αυτός ο Αέρας είναι ισορροπημένος και λογικός! Αλλά και πάλι δε θα σε κάνει ευτυχισμένο! Αξίζει να δοκιμάσεις όμως γιατί ο Ζυγός είναι τόσο γοητευτικός!

Ποιο θα ήταν το πρόβλημα ανάμεσα στους δυο σας; Εσύ ανασφαλής και συχνά τρομαγμένος δίπλα στον απόμακρο, ελεύθερο, ανεξάρτητο Ζυγό, που πιο πολύ τριγυρνάει παρά κάθεται σπίτι; Δε νομίζω...

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από την εξωτερική εμφάνιση είναι δύσκολο να μην ερωτευτείς έναν Ζυγό. Φινέτσα, ακαταμάχητος, εξεζητημένος, κομψός και μορφωμένος, είναι ένα ζώδιο που δε μπορεί να μην ξυπνήσει τα συναισθήματα ενός Καρκίνου, που είναι τόσο ευαίσθητος και που τον τραβάει το ωραίο. Το πρόβλημα είναι η φύση του Ζυγού, που δεν τον αφήνει να κάθεται σε μία μεριά! Του αρέσουν οι άνθρωποι, οι παρέες και όταν θέλει να οργανώσει ένα πάρτυ εσύ θα σκέφτεσαι μόνο τα πιάτα που έχεις να πλύνεις μετά.

Αν σε απασχολεί ή σε ενοχλεί κάτι πες του το, δεν έχει νόημα να κρατήσεις μέσα σου τις στεναχώριες και όσα σε πονάνε επειδή ο κόσμος δεν βλέπει ο,τι είναι κρυμμένο! Άλλωστε είναι ευαίσθητος ο Ζυγός και θα σε καταλάβει! Σίγουρα όχι όσο περιμένεις εσύ αλλά θα προσπαθήσει, γιατί την ισορροπία του την θέλει πάντα και θα κάνει θυσίες για αυτό! Προσοχή όμως στην ανεξέλεγκτη ζήλεια σου, ξεσπάσματα σε δάκρυα και στους συναισθηματικούς εκβιασμούς! Είναι ότι μισεί περισσότερο σε έναν άνθρωπο και θα το βάλει στα πόδια χωρίς δεύτερη σκέψη…

Ο συνδυασμός ερωτικής σχέσης Ζυγού - Καρκίνου είναι αρκετά καλός, διότι οι θηλυκοί πλανήτες, η Σελήνη και η Αφροδίτη, επηρεάζουν και τα δύο αυτά ζώδια. Και στους δύο σας αρέσει να αγαπηθείτε και να δώσετε αγάπη, έτσι και οι δύο από σας θα αισθανθείτε ότι έχετε καλλιεργηθεί και εκτιμηθεί σεξουαλικά.

Με ποιούς Ζυγούς ταιριάζει περισσότερο ο Καρκίνος

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου είναι ωραία συντροφιά και θα σας υποστηρίξουν πάντα με λαμπρές συμβουλές. Ξέρουν ακριβώς πότε πρέπει να μιλήσουν σε κάποιον και αφιερώνουν το χρόνο τους για να σας βοηθήσουν. Αυτό είναι σχεδόν το αντίθετο από αυτό που μπορείτε να φανταστείτε, γιατί συνήθως εσείς ενεργείτε ως οδηγός για τους άλλους.

Έχετε μία δυσκολία στο να κρατάτε την ψυχραιμία σας με τους Ζυγούς που γεννήθηκαν μεταξύ 4 και 13 Οκτωβρίου, αλλά υπάρχει μια έντονη σεξουαλική έλξη μεταξύ σας. Αυτό θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια πραγματική σχέση αγάπης-μίσους. Θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας να αιωρείται μεταξύ των άκρων της μεγάλης αγάπης και της απόλυτης απογοήτευσης.

Να είστε προσεκτικοί με τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 14 και 23 Οκτωβρίου, επίσης, ακατάστατες οικονομικές ρυθμίσεις ή δάνεια θα δημιουργήσουν συγκρούσεις. Θυμηθείτε, οι Ζυγοί έχουν διπλή υπόσταση ή αλλάζουν χαρακτήρα. Αυτός ο συνδυασμός θα μπορούσε να δημιουργήσει αβεβαιότητα και αμφιβολία, όχι μόνο για τον οικονομικό τομέα, αλλά και σε πολλούς άλλους. Αν δεν είστε ένας πολύ αποφασιστικός και καλά θεμελιωμένος Καρκίνος, αυτός ο συνδυασμός δε θα λειτουργήσει μακροπρόθεσμα.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links