blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 8
Αποτελέσματα για
Δίδυμοι-Καρκίνος
Ταιριάζουν55%

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Δίδυμος και Καρκίνος: αέρινο ζώδιο με υδάτινο ζώδιο, ανοιξιάτικο αεράκι με συντηρητικό νερό; Σκέψου γρήγορα 20 πράγματα που σου αρέσουν στον Καρκίνο. Αν τα βρήκες είσαι από τους τυχερούς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η σχέση σας θα είναι και εύκολη.

Ο έφηβος των ζωδίων. Ναι, εσύ. Και ξέρεις… Οι έφηβοι ζούνε πολύ και έντονα, αλλά δεν έχουν χρόνο να κατέβουν στα ύδατα των συναισθημάτων… Εκεί στα βαθειά όμως σε περιμένει ο Καρκίνος, υπερευαίσθητος και πολύ ζεστός, αλλά σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να δεχτεί τόσα κύματα που δημιουργείς εσύ μόνο και μόνο με την παρουσία σου! Ο Καρκίνος είναι πολύ συχνά ντροπαλός, δεν δείχνει τόσο εύκολα τα συναισθήματά του. Είναι Ο Μυστικοπαθής αφού ο κυβερνήτης του, η Σελήνη είναι η «μητέρα» των μυστηρίων! Ο έρωτας; Εντελώς σε άλλη διάσταση. Το πρόβλημα μεταξύ σας; Και βέβαια υπάρχει όταν εσύ έχεις μάθει να τριγυρνάς και να περιπλανιέσαι με τόση ευκολία ενώ αυτός είναι εξαρτημένος από το σπίτι του. Οι φυσαλίδες δεν έχουν μεγάλη διάρκεια στο νερό, πολύ γρήγορα βγαίνουν στην επιφάνεια και αυτό σημαίνει ότι ο Καρκίνος δεν θα σε αφήσει να αναπνέεις…

Καρκίνος και συνέχεια πληγωμένος όταν βρίσκεται γύρω σου; Και όμως ναι και εσύ δε θα καταλάβεις καν που έχεις φταίξει! Αλλά για να δούμε. Μήπως επειδή είσαι στο τηλέφωνο με τις ώρες και ο Καρκίνος είναι ζηλιάρης; Μήπως το σπίτι δεν σε χωράει; Μήπως για σένα ο έρωτας δεν σημαίνει συγκίνηση και η ειλικρίνεια σου κόβει σαν μαχαίρι; Μήπως η ευθύτητα σου δεν ταιριάζει με το γεγονός ότι ο Καρκίνος δεν μπορεί να κρατήσει τον ευθύ δρόμο; Και όμως όλα αυτά που για σένα είναι ευχαρίστηση και τρόπος «απόδρασης», τον Καρκίνο τον κάνουν να υποφέρει και δυστυχώς δεν ξεχνάει ποτέ, γιατί η Σελήνη είναι και ο φύλακας των αναμνήσεων!

Η αλήθεια είναι ότι λίγο vερό δεν βλάπτει και ο Καρκίνος είναι ρομαντικός όσο δεν πάει! Ερωτικά, θα έχεις πολλά να μάθεις από αυτό το ζώδιο που, αν και είναι συντηρητικό, όταν κάνει έρωτα δίνει σώμα και ψυχή! Για τον Καρκίνο, να κάνει έρωτα είναι κάτι πιο βαθύ και από μία τελετουργία και θα θελήσει να μπει στην ψυχή σου να σε κάνει να ανακαλύψεις και να βγάζεις από μέσα σου όλα όσα νιώθεις! Ανάμεσα στους δύο σας εσύ είσαι ο δυνατός, αλλά ο Καρκίνος ο συναισθηματικός.

Με ποιούς Καρκίνους ταιριάζει περισσότερο ο Δίδυμος

Οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 22 Ιουνίου με 3 Ιουλίου συνδέονται με τα οικονομικά σου, αλλά δεν θα σου προσφέρουν την συναισθηματική ικανοποίηση που λαχταράς. Μια εμπορική συμφωνία μαζί τους μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα, αν είσαι αρκετά υπομονετικός για να δώσεις σε αυτή τη σχέση την ευκαιρία της ωρίμανσης.

Οι Καρκίνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 4 και 13 Ιουλίου μπορεί να είναι πολύ έντονοι για σένα, λογομαχίες πάντα θα υπάρχουν την ώρα που νομίζεις ότι τα πράγματα πάνε καλά. Υπάρχει ένα πολύ ασταθές στοιχείο σε αυτά τα άτομα. Μπορεί να μην υπάρχει ρυθμός για τις διαθέσεις τους, να μην υπάρχει λόγος για να αλλάξει η διάθεσή τους τόσο δραματικά από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτό θα αποτελέσει σημαντική πρόκληση για εσένα. 

Εκείνοι οι Καρκίνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 14 και 22 Ιουλίου είναι λίγο πιο εύκολοι και θα μπορούσες να αναπτύξεις μία υψηλής ποιότητας φιλία από αυτή τη συνεύρεση. Γενικά, θα είσαι σε θέση να συμβάλεις ήσυχα στην ανάπτυξη των ψυχικών ικανοτήτων του Καρκίνου. Αυτοί με τη σειρά τους, θα σου διδάξουν πώς να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου συναισθηματικό εαυτό.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links