blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 8
Αποτελέσματα για
Ζυγός-Ζυγός
Ταιριάζουν75%

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο παρορμητικό που υποκινείται από το στοιχείο του αέρα, πράγμα που σημαίνει ότι η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι μια πρόκληση για τους δυο σας. Η συναισθηματική και διανοητική συμβατότητά σας είναι σίγουρα μεγάλη, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε τις πρακτικές πτυχές της ζωής. Αυτή η σχέση σηκώνει αρκετά ερωτήματα.

Με έναν Ζυγό θα αισθάνεσαι σαν να κοιτάζεσαι συνέχεια σε έναν καθρέφτη! Βλέπεις τον εαυτό σου, αλλά είναι και κάποιος άλλος παράξενος. Το καλό είναι ότι και οι δύο είστε γεμάτοι ζωή και αγαπάτε το ωραίο. Το κακό; Είστε και οι δύο τεμπέληδες και υπερβολικά αναποφάσιστοι.

Δεν είναι γνωστό το γεγονός αυτό, αλλά ο Ζυγός έχει ένα επαναστατικό πνεύμα και είναι συχνά απαιτητικός. Η αντίληψη ότι είσαι πάντα ήρεμος και ήσυχος, δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Θέλεις την ειρήνη και την αρμονία, αλλά τί θέλεις και τί έχεις είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Μερικές φορές και οι δυο χάνεστε στην ταραχώδη ροή της ζωής και στις κοινωνικές εκδηλώσεις και ξεχνάτε να φροντίσετε συναισθηματικά ζητήματα! Προσπαθήστε να μην αφήσετε συγκρούσεις ή κακίες να υπάρχουν γιατί θα μπορούσαν να υπονομεύσουν αυτήν που είναι κατά τα άλλα μία απολύτως καλή σχέση. Εάν σχεδιάζετε μια μόνιμη σχέση, το ζήτημα αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, είστε τόσο αισιόδοξοι και χαλαροί και αγαπάτε και οι δυο σας την αρμονία και την ομορφιά και αυτό θα είναι η δύναμη πίσω από τη σχέση σας. Οι πραγματικά γλυκές στιγμές ανάμεσα σε εσάς προκαλούνται από την Αφροδίτη, κοινή κυβερνήτη σας και αυτή θα συμβάλλει πάντα στο να σπάσει κάθε αδιέξοδο.

Θα δώσετε ο ένας στον άλλο ζεστασιά, την άνεση και τη σωματική οικειότητα. Ξέρεις πώς να αγαπάς και να γαλουχήσεις! Και οι δύο θα νιώσετε ότι το δίδυμο αστέρι σας ξέρει ακριβώς τι χρειάζεσαι και πότε!

Προχωρήστε αργά όμως όταν συναντηθείτε να είστε και οι δύο   επιρρεπείς στο να ερωτευτείτε ένα όνειρο και όχι ένα πρόσωπο. Προσπαθήστε να σκεφτείτε λίγο, πριν να παρασυρθείτε από ένα ορμητικό κύμα πάθους.

Σε γενικές γραμμές, η συμβατότητα μεταξύ ανθρώπων του ίδιου ζωδίου είναι είτε υπέροχη είτε καταδικασμένη σε απόλυτη αποτυχία. Για τους Ζυγούς αυτό εξαρτάται από το πόσο ικανοί είστε για να βρείτε την ισορροπία, ιδιαίτερα όταν θέλετε να πάρετε μία απόφαση.

Με ποιούς Ζυγούς ταιριάζει περισσότερο ο Ζυγός

Αν ψάχνεις για την αγάπη, οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου, θα σου ταιριάξουν. Η Αφροδίτη υπόσχεται αγάπη και μεράκι με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι προσωπικές στιγμές σας θα πρέπει να διαφυλαχθούν και από τους δυο σας.

Αν θέλεις κάτι εκκεντρικό, απρόσμενο που προκαλεί έκπληξη, δοκίμασε Ζυγούς που γεννήθηκαν μεταξύ 4 και 13 Οκτωβρίου! Σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν!!! Προσοχή όμως γιατί μια ήρεμη σχέση δεν είναι απαραίτητο να είναι το αποτέλεσμα μιας σχέσης με αυτούς τους πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Θα έχεις μια άμεση πνευματική σχέση με Ζυγούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 14 και 23 Οκτωβρίου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ εναρμονισμένοι με σένα και μπορείτε να περάσετε ώρες και ώρες ανταλλάσσοντας τις σκέψεις σας και ανακαλύπτοντας νέες ιδέες. Το χιούμορ και η εξυπνάδα είναι επίσης μέρος αυτού του συνδυασμού.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links