blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 6
Αποτελέσματα για
Τοξότης-Κριός
Ταιριάζουν80%

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Το να βρεθείς με έναν Κριό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι σε κατάσταση ετοιμότητας! Τοξότης και Κριός είναι ένας ισχυρός και περιπετειώδης συνδυασμός, έτσι μία συναρπαστική βόλτα σε περιμένει σε αυτή τη φλογερή σχέση. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά και δεν θα χρειαστεί χρόνος για να αναζωπυρώσουν οι φλόγες της επιθυμίας μεταξύ σας.

Ένας Τοξότης βλέπει τα πράγματα από κάπου ψηλά και του αρέσει να ανακαλύπτει καινούργια πράγματα και για αυτό ένας Κριός θα τον βοηθήσει να ξεκινάει πάντα πολύ ωραία πράγματα. Υπάρχει ανάμεσα σας κάτι το μαγευτικό που μπορεί να σας ταξιδέψει και τους δύο σε έναν κόσμο έξω από τα κλασικά δεδομένα, εκτός πραγματικότητας σε όλα τα επίπεδα, πνευματικά και συναισθηματικά.

Μπορούμε να μιλήσουμε για τον ιδανικό συνδυασμό επειδή και ο Τοξότης και ο Κριός είναι αυθόρμητα και εξωστρεφή πλάσματα. Εδώ υπάρχει το ρίσκο και οι δύο να έχετε μία πιο παθιασμένη συμπεριφορά και να υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ σας, αλλά αν μάθετε πώς να το ελέγξετε όλο αυτό η αγάπη σας μπορεί να αγγίξει την πιο βαθιά πτυχή της.

Περιστασιακά θα διαπιστώσετε ότι έχετε έντονες συζητήσεις, ακόμη και δυσάρεστες. Υπό άλλες συνθήκες ο Κριός σύντροφός σου θα είναι τολμηρός και συναρπαστικός. Τουλάχιστον δεν θα υπάρξει ποτέ μια βαρετή στιγμή! Ο Κριός θα σε κρατήσει σε εγρήγορση. Δεν του αρέσουν οι βαρετές και προβλέψιμες σχέσεις όπως και ούτε σε σένα άλλωστε. Για τους δυο σας, η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Ο Τοξότης όμως δεν τρελαίνεται για μακροχρόνιες δεσμεύσεις και ο Κριός θέλει να είναι πάντα στο κέντρο της προσοχής σου.

Αλλά υπάρχει ένα καρμικό στοιχείο για αυτή τη σχέση. Υπάρχει κάτι τυχερό και προορισμένο για τη συνάντησή σας. Αυτή είναι μία από εκείνες τις σχέσεις που γνωρίζετε ότι έχει μια ευκαιρία να λειτουργήσει.

Η αγάπη για την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου είναι ένας καλός συνδυασμός με τη δραματική και εξωστρεφή φύση του Κριού. Θα υπάρξει αφθονία ταξιδιών και αυτό θα αναδείξει την ομοιότητα στο πνεύμα σας.

Οι σεξουαλικές σας ορέξεις αγγίζουν το ακραίο. Οι δύο εσάς θα περάσετε ώρες απολαμβάνοντας την τέχνη του έρωτα. Είστε καλά προσαρμοσμένοι και σεξουαλικά θα υπάρξουν άφθονες στιγμές πάθους.

Με ποιούς Κριούς ταιριάζει περισσότερο ο Τοξότης

Εάν είσαι Τοξότης γεννημένος μεταξύ 12 και 21 Δεκεμβρίου, θα είσαι ιδανικός για Κριούς που γεννήθηκαν μεταξύ 31 Μαρτίου και 10 Απριλίου. Θα καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλο καλά και αυτό θα βοηθήσει τη σχέση μακροπρόθεσμα.

Αν ψάχνεις για μακροπρόθεσμη σταθερότητα και ρομαντική εκπλήρωση, ένας Κριός γεννημένος μεταξύ 11 και 20 Απριλίου θα μπορούσε να είναι η επιλογή για σένα. Φαίνονται να σε προσγειώνουν.

Να περιμένεις φλόγες αν συνεργαστείς με Κριούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 21 Απριλίου και 30 Μαρτίου. Αν είσαι γεννημένος μεταξύ 2 Δεκεμβρίου και 11 Δεκεμβρίου, η σχέση σου με αυτούς τους Κριούς θα είναι εκρηκτική και παθιασμένη.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links