blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
Αποτελέσματα για
Τοξότης-Δίδυμοι
Ταιριάζουν80%

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Τοξότης και Δίδυμοι είναι ο ενδιαφέρον συνδυασμός. Οι Δίδυμοι είναι το αντίθετο ζώδιό σου και ένας συνδυασμός αντιθέτων συνήθως θεωρείται πολύ καλός. Στην περίπτωση Τοξότη και Διδύμου, όμως είναι και δεν είναι, ανάλογα με το πώς το βλέπει κανείς.

Πρώτον, και οι δύο σας είστε ευμετάβλητοι στη φύση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε σημαντικές αλλαγές και ποικιλία στη ζωή σας. Είστε προορισμένοι για αυτό. Θα υπάρχει συνεχής κίνηση και αυτό είναι ζωτικής σημασίας για μια υγιή ψυχική και συναισθηματική κατάσταση και για τους δυο σας.

Οι Δίδυμοι κλίνουν προς μια πνευματική προσέγγιση στη ζωή, ενώ εσύ προτιμάς μια ευρύτερη άποψη. Ένας τομέας στον οποίο οι διαφορές αυτές ενώνονται είναι ευτυχώς τα ταξίδια. Ταιριάζουν και στους δυο σας. Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο σας επιτρέπει να ασχολείστε με τα πολιτιστικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που αγαπάς εσύ και στους Δίδυμους προσφέρουν την κοινωνική αλληλεπίδραση που χρειάζονται. Τα ταξίδια είναι ένα ιδανικό σημείο συνάντησης για εσάς.

Το αντίθετο ζώδιο σχετίζεται με το γάμο και τη μακροπρόθεσμη δέσμευση. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να σε εκπλήξει, αν εσύ και οι Δίδυμοι σκοντάψετε επάνω στον έρωτα και την αγάπη.

Στην σχέση σας υπάρχει αισιοδοξία, επικοινωνία, καλή διάθεση, ελευθερία και συνεργασία πάνω από όλα. Και αν δεν σου αρέσει κάτι στον σύντροφο σου μήπως αυτό το κάτι που δεν σου αρέσει είναι το ελάττωμα που δεν κατάλαβες ακόμα ότι έχεις. Και μάλλον αν το βρεις σε σένα και το διορθώσεις σίγουρα δεν θα το προσέξεις μετά και στο σύντροφο σου.

Επειδή οι προσωπικότητες σας έχουν διαφορές και ομοιότητες, η σχέση αυτή θα απαιτήσει πολύ δουλειά και από τους δυο σας. Ωστόσο, εάν δοθεί μεταξύ σας η ελευθερία να εξερευνήσετε το ατομικό σας συμφέρον, η σχέση σας μπορεί να εξελιχθεί έτσι ώστε να αισθάνεστε άνετα μέσα σε αυτήν.

Σεξουαλικά υπάρχει καλή ενέργεια μεταξύ σας. Η ζεστασιά και η συντροφικότητα θα τονώσει τους Δίδυμους διανοητικά και επικοινωνιακά. Θα υπάρξει ζωντανή ανταλλαγή λεκτικής, αισθησιακής και συναισθηματικής ενέργειας μεταξύ σας.

Με ποιούς Δίδυμους ταιριάζει περισσότερο ο Τοξότης

Είναι ένα καλό μίγμα πηγών ενέργειας, αν επιλέξεις να συνεργαστείς με Διδύμους που γεννήθηκαν μεταξύ 22 Μαΐου και 1 Ιουνίου. Έχεις μια απολύτως θαυμάσια έλξη σε κάθε επίπεδο με αυτούς.

Οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 2 και 12 Ιουνίου θα σε μπερδέψουν, μερικές φορές θα αισθανθείς απέναντί τους φιλικά, αλλά άλλες φορές θα θέλετε μια πιο στενή σχέση. Πριν κάνεις αυτό το βήμα, βεβαιώσου ότι έχεις κατανοήσει σε τι εμπλέκεσαι.

Θα σε συναρπάσει η διανοητική ευκινησία των Διδύμων που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 21 Ιουνίου. Θα αγαπήσεις το έξυπνο χιούμορ τους, αλλά μπορεί να αισθανθείς ότι είσαι κατώτερος, πνευματικά μιλώντας. Το να μπεις σε μια μακροπρόθεσμη σχέση θα χρειαστεί συμβιβασμό και από τις δύο πλευρές.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links