blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 7
Αποτελέσματα για
Σκορπιός-Ζυγός
Ταιριάζουν80%

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Είσαι Σκορπιός, είναι Ζυγός και αυτή είναι μια αρκετά δυναμική σχέση!  Άρης, Πλούτωνας και Αφροδίτη συνδυάζονται για να δημιουργήσουν έναν από τους πιο παθιασμένους ερωτικούς συνδυασμούς του ζωδιακού κύκλου. Αυτοί είναι οι πλανητικοί κυβερνήτες για τα δύο ζώδια και είναι οι αρσενικοί / θηλυκοί πλανήτες που απεικονίζουν την αγάπη στην αστρολογική λαογραφία.

Ο Σκορπιός με το μυστήριο ύφος του κατακτάει εύκολα οποιονδήποτε! Του Ζυγού του αρέσει πάντα να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους και να κάνει νέες γνωριμίες. Μόνο που εσύ τα παίρνεις όλα στα σοβαρά ενώ ο Ζυγός φλερτάρει αρκετά οπότε δεν ξέρω αν θα του αρέσει κάποιος που είναι τόσο κτητικός όσο ο Σκορπιός! Σίγουρα μπορεί να είναι και μία πολύ ωραία σχέση αν θα κάνετε από κοινού αρκετές υποχωρήσεις!

H υπερπροστατευτική και ζηλότυπη συμπεριφορά σου είναι κάτι που δεν πρόκειται να το ξεπεράσει, ακόμα και αν νομίζεις ότι το ανέχεται, σε περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Αυτός θα πρέπει να σκάψει και να βρει όλα τα διπλωματικά του όπλα για να αντιμετωπίσει τον έλεγχο και την άκαμπτη πλευρά σου.

Ο Ζυγός είναι ένα στοιχείο του αέρα και ο αέρας αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά του. Θα είναι σίγουρα γοητευμένος από το γεγονός ότι εσένα σου αρέσει να ασχολείσαι αρκετά με τα μυστήρια της ανθρώπινης φύσης και της ζωής γενικά! Αυτό το πράγμα μπορεί να σας βοηθήσει πολύ στην επικοινωνία αλλά και να καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον στο πνευματικό επίπεδο.

Ένα πρόβλημα που μπορεί να προκύψει ανάμεσα σας είναι το γεγονός ότι ο Ζυγός δεν είναι τόσο σταθερός σαν και σένα! Του αρέσει να κάνει τις βόλτες του, να πηγαίνει επίσκεψη στους φίλους, στους συγγενείς, ενώ εσύ τον θέλεις να κάθεται φρόνιμα στο σπίτι! Παρόλα αυτά το μόνο πράγμα που θέλει πραγματικά είναι να παντρευτεί και να έχει μια μακροχρόνια και σταθερή σχέση! Αλλά αυτός βλέπει τον έρωτα λίγο αλλιώς από εσένα! Από την άλλη, όταν θα είστε επίσημα μαζί θα αρχίσει πάλι τις βόλτες του πράγμα που θα σε πειράζει αρκετά! Μην ξεχνάς όμως να του πεις γιατί σε στεναχώρησε, γιατί δεν του περνάει καν από το μυαλό ότι κάποιος μπορεί να θυμώσει με κάτι τέτοιο!

Με ποιούς Ζυγούς ταιριάζει περισσότερο ο Σκορπιός

Να είσαι προσεκτικός στις σχέσεις σου με Ζυγούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου! Οι οικονομικές ρυθμίσεις σας θα μπορούσαν να χαλάσουν, γιατί έχετε διαφορετικές προσεγγίσεις. Μέχρι να σχηματίσεις μια σαφή ιδέα της οικονομικής φιλοσοφίας του άλλου, μην μπλεχτείς με δάνεια.

Θα έχεις μία δυσκολία να παραμείνεις ευχαριστημένος με Ζυγούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 4 και 13 Οκτωβρίου. Είναι αναποφάσιστοι για τα πράγματα που εσύ νομίζεις ότι είναι εύκολο να λυθούν. Σου αρέσει να λαμβάνεις μια απόφαση και να αποφασίζεις σχετικά γρήγορα. Αυτοί οι Ζυγοί πρέπει να διερευνήσουν κάθε πιθανή εναλλακτική λύση.

Οι Ζυγοί που γεννήθηκαν μεταξύ 14 και 23 Οκτωβρίου, θα σου προσφέρουν καλή παρέα και θα σε υποστηρίζουν πάντα, με καλή και έγκαιρη παροχή συμβουλών. Αυτός θα είναι ένας καλός συνδυασμός.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links