blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 1.8  Ψήφοι: 6
Αποτελέσματα για
Τοξότης-Καρκίνος
Ταιριάζουν45%

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Μήπως αυτή η συναισθηματική γενναιοδωρία σου δεν είναι και τόσο καλή; Καλύτερα σκέψου το για να αποφύγεις οποιαδήποτε δυνατή συγκίνηση που στο τέλος μπορεί να σε πληγώσει. Αν έχεις μία σχέση με έναν Καρκίνο ειδικά πρέπει να το προσέξεις πολύ αυτό και να βάλεις ένα όριο στα συναισθήματα σου.

Ωστόσο, ο ευαίσθητος Καρκίνος θα μπορούσε να σε δει και ως ένα σκληρό καρύδι για να σπάσει. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι ο Δίας και η Σελήνη, είναι φιλικοί και λειτουργούν πολύ καλά μαζί. Αυτή η σχέση δεν προορίζεται να λειτουργήσει σε μακροπρόθεσμη βάση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Εσύ είσαι τίμιος ως εκεί που δεν πάει και κατά καιρούς με έντονο τρόπο. Ο Καρκίνος θα εκτιμήσει τον άμεσο και ευχάριστο τρόπο σου, αλλά είναι εξαιρετικά ευαίσθητος στην κριτική και στο επιθετικό στυλ της ειλικρίνειάς σου. Αλλά εσύ προτιμάς να πεις την αλήθεια κατάματα παρά να κολακεύεις τον άλλον χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αλλά εκεί που δεν σε ενδιαφέρει τόσο να πεις την αλήθεια είναι στον έρωτα. Από την άλλη ο Καρκίνος φοβάται να σου πει τι δεν του αρέσει πάνω σου για να μην σε χάσει και έτσι ποτέ δεν θα ξέρουμε τι θα γίνει με αυτή την σχέση.

Επίσης, ο Καρκίνος θα κάνει τα πάντα για να κρύψει τα συναισθήματά του και θα το πετύχει. Δεν θα είναι σε θέση να το κάνει όμως για πολύ καιρό! Σε κάποιο σημείο η θερμότητά σου, θα φέρει τα συνήθως δροσερά νερά του Καρκίνου, σε σημείο βρασμού.

Πρέπει να μάθεις την τέχνη της διπλωματίας, η οποία δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων δεξιοτήτων σου, αν θέλεις να κάνεις μια επιτυχημένη σχέση με έναν Καρκίνο. Ο Καρκίνος χρειάζεται να γίνει πιο «χοντρόπετσος» για να χειριστεί τα ξεσπάσματα σου. Ο Καρκίνος είναι ένα σεξουαλικό ζώδιο για σένα, έτσι υπάρχει ελπίδα για μια καυτή σχέση. Αλλά θα μπορούσε να είναι εφήμερη, λόγω των πολλών βασικών διαφορών μεταξύ σας. Το πόση ενέργεια είστε και οι δύο διατεθειμένοι να δώσετε σε αυτήν την σχέση, θα καθορίσει και το πόσο θα διαρκέσει.

Με ποιούς Καρκίνους ταιριάζει περισσότερο ο Τοξότης

Τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα με Καρκίνους που έχουν γεννηθεί μεταξύ 22 Ιουνίου και 3 Ιουλίου. Η υπερευαισθησία φαίνεται να είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους και δεν μπορούν να χειριστούν εύκολα την άμεση και συχνά εξωφρενική φύση σου. Εάν συμβαίνει να σχετιστείς με κάποιον που γεννήθηκε αυτή τη περίοδο προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ευγενικός απέναντι στα συναισθήματα αυτών των ευαίσθητων όντων.

Μπορεί να νιώσεις έντονη έλξη με Καρκίνους που γεννήθηκαν μεταξύ 4 και 13 Ιουλίου. Αλλά μην περάσεις κατευθείαν σε σχέση. Υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό δύσκολο για σένα, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Εξέτασε προσεκτικά τους χαρακτήρες αυτών των ατόμων και την οικογενειακή τους ιστορία. Το πώς έχουν ασχοληθεί με θέματα οικογένειας, θα έχει επιπτώσεις στη σύνδεσή σας.

Θα νιώσεις άνετα με Καρκίνους που γεννήθηκαν μεταξύ 14 και 22 Ιουλίου. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν κάποια από την επιρροή του Δία που ελέγχει τη ζωή σας. Αν θέλεις να έρθεις κοντά και να κερδίσεις τις καρδιές τους με ζεστά βράδια δίπλα στη φωτιά θα το πετύχεις.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links