blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 2.9  Ψήφοι: 12
Αποτελέσματα για
Λέων-Ταύρος
Ταιριάζουν60%

ΛΕΩΝ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Μόνο με δύο λέξεις; Συγκρούσεις και συγκρούσεις. Ο Ταύρος θέλει να γίνονται όλα όπως τα θέλει εκείνος. Είναι πεισματάρης και δεν είναι από αυτούς που δε μιλάνε όταν κάτι δεν τους αρέσει. Και εσύ δεν είσαι και τόσο φίλος με τις κριτικές. Έχεις μια καταπληκτική ιδέα και θέλεις να κάνεις κάτι τολμηρό; Μην ανησυχείς καθόλου!!! Έρχεται ο Ταύρος και σου κόβει τον αέρα!!! Και το άλλο; Αρνείται συνεχώς να αναγνωρίσει την αξία σου, να σε θαυμάσει όπως πρέπει να το κάνει κάθε κοινός θνητός. Είναι αρκετά αυτά για να καταλάβεις γιατί δε θα λειτουργήσει μία τέτοια σχέση;

Τίποτα μα τίποτα δεν εκνευρίζει περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο έναν Λέων από την αδιαφορία. Να σε αγνοεί κάποιος, να μη σου δίνει σημασία, μάλλον θα σε κάνει να χάσεις την υπομονή σου. Αυτή η σχέση θέλει σίγουρα πολύ κόπο και τρόπο, αλλά ξέρεις ότι μόνο όποιος δε θέλει δεν τα καταφέρνει! Σίγουρα εδώ θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή γιατί ο Ταύρος θα σε κοιτάξει κάπως αν σπαταλάς τα λεφτά ακόμα και να τα έχει.

Ο Ταύρος χρειάζεται πολλή αγάπη, στοργή, δυνατές συγκινήσεις… Τον έρωτα και τις συγκινήσεις, τα διαθέτεις εσύ, αλλά στοργή και καθημερινός συναισθηματισμός; Ας είμαστε και λίγο σοβαροί θα μου πεις!

Το σεξ!!! Μάλλον από εδώ έπρεπε να αρχίσουμε! Υπάρχει ανάμεσά σας μία τρομερή έλξη και χημεία και λατρεύετε και οι δύο να κάνετε έρωτα! Ο Ταύρος είναι πολύ αισθησιακός και ξέρει να σου κάνει έρωτα! Δε θα προσέχει τόσο αυτά που λες γιατί είναι πιο πρακτικός και δεν εμπιστεύεται και τόσο τα λόγια των άλλων. Το μυστικό όμως είναι να τον πάρεις με το μαλακό!

Κοινωνικά είστε και οι δύο δραστήριοι. Δυστυχώς, μπορεί να είστε διαρκώς σε ανταγωνισμό μεταξύ σας για την προσοχή του κόσμου. Προσέξτε το αυτό, γιατί ενώ είναι διασκέδαση την μια στιγμή, θα μπορούσε να επιδεινωθεί σε μια μάχη εγωισμών την άλλη.

Με ποιούς Ταύρους ταιριάζει περισσότερο ο Λέων

Οι Ταύροι γεννημένοι μεταξύ 20 με 29 Απριλίου είναι σαγηνευτικοί  και μάλλον θα δυσκολευτείς για να τους αντισταθείς. Οι βραδείς Ταύροι όμως, είναι πολύ σταθεροί στις απόψεις τους και στον τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων και εσύ θα μπορούσες σύντομα να απογοητευτείς από αυτό και από την επιθυμία τους να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτονται. Φυσικά, θα τους το πεις. Η ειρωνεία είναι ότι είσαι κατά πάσα πιθανότητα εξίσου άκαμπτος όπως κι εκείνοι.

Η καλύτερη επιλογή σου, ειδικά όταν αφορά στην αγάπη, είναι με Ταύρους που γεννήθηκαν μεταξύ 30 Απριλίου και 10 Μαΐου, γιατί καταλαβαίνουν και συνδέονται με τα κοινωνικά συμφέροντά σου. Είναι ενδιαφέρον, το ότι έχουν επίσης μια ισχυρή σχέση με τις οικονομικές ή επιχειρηματικές σου υποθέσεις!  Ο Ερμής είναι που τους συνδέει με τα οικονομικά σου. Με άλλα λόγια, μπορείς να απολαύσεις την αγάπη και την κοινωνική σου ζωή.

Έχεις κάποιες καλές ευκαιρίες με Ταύρους που γεννήθηκαν μεταξύ 11 έως 21 Μαΐου. Ένα πράγμα που μοιράζεσαι είναι η ανάγκη για  προστασία εκείνων που αγαπάς και η μεγάλη πίστη. Όσον αφορά στο θέμα οικογένεια, έχετε πολύ καλή χημεία και μπορείτε να λειτουργήσετε πολύ καλά μαζί.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links