blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
Αποτελέσματα για
Ταύρος-Λέων
Ταιριάζουν60%

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΛΕΩΝ

Αυτός είναι ένας ασυνήθιστος συνδυασμός ενέργειας. Οι κυβερνήτες πλανήτες, ο Ήλιος και η Αφροδίτη, είναι αρκετά διαφορετικοί και δε συμβαδίζουν ιδιαίτερα εύκολα από την άποψη της πλανητικής φιλίας. Ωστόσο, υπάρχει μια προφανής και άμεση έλξη μεταξύ σας. Αυτή η σχέση μπορεί να είναι καυτή, όπως υποδηλώνει η λάβα! Υπάρχει ένας φυσικός μαγνητισμός, εμπλουτισμένος με αρκετό πάθος.

Εσάς δε σας ενοχλεί το να μείνετε στο παρασκήνιο, αν συναντήσετε το σωστό είδος του Λέοντα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί η ζεστασιά του, η ζωτικότητα και η καλλιτεχνική του φύση απαιτούν μία μεγάλη σκηνή για να μπορέσουν να ερμηνευθούν. Αν μπορείτε να τους αφήσετε να είναι οι πρωταγωνιστές της παράστασης, η σχέση σας θα λειτουργήσει εξαιρετικά καλά.

Θα σας είναι ευχάριστο να αφήσετε τον Λέοντα να πάρει τα φώτα της δημοσιότητας, εφόσον λαμβάνετε από τη μεριά του την αναγνώριση και την ανταπόδοση των συναισθηματικών σας επενδύσεων. Η σχέση πρέπει να είναι μια αμφίδρομη διαδικασία, οφείλει λοιπόν να αντιλαμβάνεται πως δεν πρέπει να ρίχνει όλο το βάρος της προσοχής του στον εαυτό του. Αν η αγάπη που σας προσφέρει αρχίζει να εξαντλείται, θα πρέπει να φύγετε από τη σχέση αμέσως.

Ο Λέων έχει ένα προστατευτικό στοιχείο στη φύση του, είναι πλήρως αποφασισμένος να προσφέρει, εξαιτίας της υπερηφάνειας του. Θα σας γοητεύσει η πίστη του και θα αισθανθείτε σίγουροι ότι θα σας χαρίσει την ασφάλεια που χρειάζεστε.

Όσον αφορά στην ερωτική πλευρά, μπορεί να αναδείξει τις σεξουαλικές σας επιθυμίες. Για κάποιο διάστημα αυτό μπορεί να συμβεί έντονα και ίσως νοιώσετε ότι η συναισθηματική κάλυψη που επιδιώκετε έχει πάει περίπατο. Προσπαθήστε να κινηθείτε πιο αργά, αν διαπιστώσετε ότι κινδυνεύετε να ερωτευτείτε σφόδρα. Αν το καταφέρετε και συμπαρασύρετε τον Λέοντα σε μια πιο πρακτική και τρυφερή συμπεριφορά, η σχέση σας θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μακροχρόνια και σταθερή.

Με ποιούς Λέοντες ταιριάζει περισσότερο ο Ταύρος

Εκείνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 23 Ιουλίου και 4 Αυγούστου είναι άριστοι συνεργάτες για εσάς. Θα βρείτε κοινό έδαφος στην επιθυμία σας να δημιουργήσετε ένα ασφαλές καταφύγιο για σας και την οικογένειά σας. Σε αντάλλαγμα, μπορείτε να τους παρέχετε στήριξη στη… σταυροφορία τους για την κατάκτηση του κόσμου.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 15 και 23 Αυγούστου είναι επίσης κατάλληλοι για σας ως σύντροφοι. Ο Άρης τους κυβερνάει και αυτό προσθέτει περισσότερο πάθος στη σχέση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην καταλήξετε να δίνετε περισσότερα από αυτά που θα λαμβάνετε από εκείνους. Βάλτε όρια από την αρχή.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 5 και 14 Αυγούστου. Η οικονομική ασφάλεια είναι εξαιρετικά σημαντική για σας και πιθανόν να βρεθεί σε κίνδυνο με αυτή τη σχέση. Ο Δίας κυριαρχεί στον τομέα των χρεών σας και συνδέεται άμεσα με αυτούς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον έλεγχο των χρημάτων σας, αν αποφασίσετε να συνδεθείτε μαζί τους.

Ο Χάρτης Της Σχέσης Σας - Συναστρία

Για να είστε βέβαιοι ότι ταιριάζετε, αν γνωρίζετε την ημερομηνίας γέννησης του συντρόφου σας, δείτε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης σας και μάθετε με ακρίβεια πως θα επηρεάζει ο ένας τον άλλον, με βάση τα προσωπικά ωροσκόπια σας στη συναστρία.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links