blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 5
Αποτελέσματα για
Κριός-Δίδυμοι
Ταιριάζουν75%

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Είστε Κριός και είναι Δίδυμος. Οι Δίδυμοι διεγείρουν σίγουρα τους Κριούς. Ως γνωστόν, τα στοιχεία της Φωτιάς και του Αέρα αλληλεπιδρούν ιδιαίτερα εκρηκτικά. Ο αέρας δυναμώνει τη φλόγα της φωτιάς του Κριού. Θα απολαύσετε μία δυνατή φιλία, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ευχάριστες κοινωνικές στιγμές μαζί. Αν και οι Δίδυμοι δεν έχουν ανάγκη από επιπλέον ενέργεια, εσείς καταφέρνετε να ξεσηκώνετε τις δημιουργικές και λεκτικές πλευρές τους ακόμη περισσότερο.

Ταυτόχρονα, οι Δίδυμοι θα σας συναρπάσουν με τις ατελείωτες συζητήσεις τους και την εκκεντρική αίσθηση του χιούμορ τους. Σας αρέσει να γελάτε κι οι Δίδυμοι μπορούν να σας το προσφέρουν αυτό, καθώς μπορούν να γίνουν αστείοι κι αγαπούν τις παράξενες φάρσες. Θα διασκεδάσετε και εσείς μαζί τους, προσθέτοντας τη δική σας δόση αναίδειας σ’ αυτό το μείγμα.

Προσέξτε όμως να μην τους εξαντλήσετε. Οι Δίδυμοι κυριαρχούνται από τον Ερμή, που σημαίνει ότι ζουν με τα νεύρα τους τεντωμένα, δεν έχουν τη δική σας υπομονή αν και διαθέτουν ψυχικές αντοχές. Οπότε μην τους κουράσετε, σωματικά τουλάχιστον, μέχρι να μπορούν να συμβαδίσουν με το ταραχώδες πρόγραμμά σας.

Αν σκοπεύετε σε μακροχρόνια σχέση, να θυμάστε ότι ο συνδυασμός αυτός, όσο φλογερός και συναρπαστικός κι αν δείχνει, έχει ορισμένα μειονεκτήματα. Και οι δύο είστε συνεχώς εν κινήσει, γιατί λαχταράτε νέες εμπειρίες και είναι πιθανό να κάνετε πλήθος πραγμάτων ταυτόχρονα. Με τόση ενέργεια προερχόμενη και από τις δύο πλευρές, μάλλον θα είναι δύσκολο να βρείτε ισορροπία. Ο πολυάσχολος τρόπος ζωής, καθιστά δύσκολη την επίτευξη της σταθερότητας που χρειάζεται μία σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Επιπλέον, ο Κριός βρίσκεται στη ζώνη της φιλίας για τους Διδύμους. Αυτό δείχνει πολύ επιτυχημένη κοινωνική επαφή, φαίνεται δηλαδή πως η καλύτερη σχέση με τους Διδύμους είναι η φιλική κι όχι ο ερωτικός δεσμός.

Παρόλα αυτά, στο σεξουαλικό επίπεδο, σίγουρα λειτουργείτε αρμονικά. Οι Δίδυμοι σας εμπνέουν και στο κρεβάτι θα έχετε μεγάλο περιθώριο για εξερευνήσεις. Αν και δεν είστε προορισμένοι ο ένας για τον άλλο, μπορείτε σίγουρα να περάσετε πολύ καλά μαζί.

Με ποιούς Διδύμους ταιριάζει περισσότερο ο Κριός

Οι γεννημένοι μεταξύ 2 και 12 Ιουνίου είναι οι πιο κατάλληλοι για έναν Κριό, τόσο για φιλία όσο και για ένα ειδύλλιο. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί και να κρατήσει, αφού αυτά τα άτομα έχουν ένα μαγνητισμό και μία γοητεία τέτοια, που να μπορούν εύκολα να σας σαγηνεύσουν.

Η σχέση με Διδύμους που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 21 Ιουνίου πιθανόν να περιοριστεί σε μία δυνατή φιλία. Περνώντας χρόνο μαζί αλλά και με κοινούς φίλους, θα απολαύσετε πολιτιστικές δραστηριότητες και τα ταξίδια.

Διαφωνίες θα υπάρχουν στις σχέσεις με εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 21 Μαΐου και 1 Ιουνίου. Δυστυχώς, δεν πρόκειται για  τον καλύτερο συνδυασμό.

Ο Χάρτης Της Σχέσης Σας - Συναστρία

Για να είστε βέβαιοι ότι ταιριάζετε, αν γνωρίζετε την ημερομηνίας γέννησης του συντρόφου σας, δείτε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης σας και μάθετε με ακρίβεια πως θα επηρεάζει ο ένας τον άλλον με βάση τα προσωπικά ωροσκόπια σας στη συναστρία.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links